Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Het succesvolle merk Clinique werd opgericht door de Estée Lauder Corporation. Sinds 2003 wordt het label echter beschouwd als één van de meest succesvolle submerken van de Amerikaanse groep. De Estée Lauder Corporation werd in 1946 in New York opgericht. 20 jaar later was het bedrijf echter al zo bekend over de hele wereld dat het verschillende submerken lanceerde - Clinique was er één van.
Bij elk van deze merken werd echter al toen een poging gedaan om te voldoen aan de meest uiteenlopende eisen van de klant. Het merk Clinique staat voor compatibele producten die vrij zijn van parfum en chemicaliën. Precies daarom heeft Clinique wereldwijd tal van veeleisende klanten die vertrouwen op een zachte en natuurlijke verzorging. Het feit dat Clinique hier begon maakte het merk al snel zeer populair en in trek. Tegelijkertijd wilden ze de aangeboden producten tegen eerlijke prijzen aanbieden, zodat iedereen zich Clinique-producten kon veroorloven. Niet alleen de zogenaamde "bovenste tienduizend", maar ook de huisvrouw ernaast. Ook dit maakt het merk nog steeds erg populair.
Ook is er altijd een grote en gevarieerde productpartij gebruikt, zodat iedere klant altijd snel de juiste lijn voor hem kan vinden. Ze probeerden zich te concentreren op verschillende eisen en wensen, maar ook op de verschillende huidtypen. Daarom biedt Clinique nu tal van cosmetische producten waarmee u zich van top tot teen kunt verzorgen en verwennen.
Wat deze producten gemeen hebben is de filosofie dat ze altijd gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. Toch worden de beproefde mengsels waarop het merk decennialang vertrouwde, regelmatig verbeterd en verfijnd.
De focus van het merk ligt dan ook vooral op het verzorgingsaspect, dat zich concentreert op het beschermen van de huid en het in stand houden van het natuurlijke evenwicht. Intussen is Clinique er echter ook in geslaagd om vele andere klantengebieden aan te spreken. Het merk biedt ook geuren, make-up en meer. Bovendien zijn er vandaag de dag ook tal van aanbiedingen die de voorkeur van jongere klanten.
Een van deze lijnen is de Clinique Sun serie. Zoals de naam al doet vermoeden, concentreert deze zich op een uitgebreide verzorgings- en beschermingslijn, die voor, tijdens en na het zonnebaden in werking moet treden.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Sun
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geweldige creme
Ik heb deze creme op vakantie getest. 14 dagen intensieve zonneschijn in Australië en zoutwater. Mijn huid heeft de creme heel goed verdragen. Ben erg tevreden!

Het design

De Clinique Sun ziet er zo zonnig uit als de titel doet vermoeden. Want de serie wil duidelijk een luxueuze zomer-, zon- en vakantiesfeer uitstralen.
Daarom hebben alle flacons, potten en tubes een rijk zongeel, waarvan alleen de witte letters van het merk opvallen. De deksels en sluitingen van de lijn zijn eveneens in dezelfde sterke en zonnige gele kleur als de gehele productverpakking. De zomer is vol en puur!
De kroezen en slangen zijn makkelijk te gebruiken en zo ontworpen dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn in uw vakantiebagage. Ze sluiten gemakkelijk en veilig om lekkage te voorkomen.

Het assortiment

Clinique belooft met zijn serie Clinique Sun Cleverness, bescherming, reparatie en zachtheid. Alle producten uit de serie zijn puur natuurlijk en getest op allergieën.
Het assortiment omvat een beschermende en verzorgende gezichts- en lichaamscrème en lotion, een zachte balsem na een zonredding, een ondersteunende lichaamscrème, een gerichte beschermstok voor de lippen en gevoelige huidgebieden en last but not least een makkelijk aan te brengen zonnespray.