Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Zonwering en verzorging met de Sun serie van Clinique

Als u uw huid in de zomer wilt verzorgen en beschermen, hebt u hoogwaardige en betrouwbare zonbeschermingsproducten nodig. De serie Clinique Sun combineert crèmes, make-ups en lotions die de huid verwennen met een zachte textuur en beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een hoge beschermingsfactor tegen de zon. De serie maakt gebruik van de innovatieve Solar Smart-technologie, die huidbeschadiging voorkomt en de hoogst mogelijke breedbandbescherming biedt. Daarnaast zorgen de crèmes, make-ups en lotions voor een uitgebalanceerde antioxidantenmix. Dit vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat huidveranderingen tegen. Met het Instant Repair Complex stimuleren de producten uit de Sun serie de regeneratie van de huid zelf. De crèmes, lotions en make-ups voorzien de huid van veel vocht en zorgen ervoor dat deze langer meegaat. Daarnaast krijgt de huid belangrijke voedingsstoffen, sporenelementen, vitaminen en mineralen. Het is over het algemeen beter bestand gemaakt zodat het goed bestand is tegen de stress van warmte. De beschermende, voedende en regenererende werking is uitsluitend gebaseerd op plantaardige actieve ingrediënten en duurt lang.
Alle producten in het assortiment Clinique Sun zijn dermatologisch getest. Ze zijn allergie getest en volledig parabenen- en parfumvrij. De crèmes, make-ups en lotions zijn huidvriendelijk en geschikt voor alle huidtypes. Ze kunnen gemakkelijk en flexibel op het hele lichaam worden aangebracht, zonder de oogcontouren. Ze worden royaal en gelijkmatig aangebracht 15 tot 20 minuten voordat ze de zon in gaan. De lotions en crèmes behouden hun volledige werking gedurende twee uur en kunnen vervolgens worden ververst. Ook na het zweten, zwemmen en drogen is het opnieuw aanbrengen noodzakelijk.
Voor een goede uitstraling heeft deze Sun serie make-ups Clinique ook een hoge zonbeschermingsfactor. De poederige textuur beschermt de huid en zorgt tegelijkertijd voor een frisse, gladde en egale teint. Deze speciale make-up blijft perfect in vorm, zelfs bij warm weer. Ze vertrouwen ook op de producten uit de serie voor zonwering en huidverzorgingClinique Sun .
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Sun
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geweldige creme
Ik heb deze creme op vakantie getest. 14 dagen intensieve zonneschijn in Australië en zoutwater. Mijn huid heeft de creme heel goed verdragen. Ben erg tevreden!

Het frisse, heldere en elegante verpakkingsontwerp van de Sun serie door Clinique

De producten uit de serie Clinique overtuigen niet alleen Sun door een uitstekende verzorging en zonwering, maar ook door een heldere, frisse en elegante verpakking. De gele en witte buizen laten op het eerste gezicht zien dat dit producten zijn voor de huidverzorging in de zomer. De buizen zijn voorzien van een witte of gele inscriptie en het Clinique logo op de voorkant. Daarnaast wordt informatie gegeven over de ingrediënten, de toepassing en de zonbeschermingsfactor. De inhoud kan nauwkeurig gedoseerd en met lichte druk verwijderd worden. De buizen hebben een praktisch scharnierend deksel waarmee ze na gebruik weer veilig en schoon gesloten kunnen worden.
De make-up uit de Sun serie Clinique is verkrijgbaar in ronde potten met geïntegreerde spiegel. Het kan worden verwijderd met de borstels of kwasten van Clinique goed gedoseerd. Alle verpakkingen zijn handig en compact en zijn geschikt voor zowel transport als voor gebruik op de weg of op het strand.

De serie biedt een breed scala aan professionele verzorgingsproducten voor de zomer

De serie Clinique Sun combineert een overvloed aan hoogwaardige verzorgings- en zonbeschermingsproducten, die ideaal zijn voor de zomer, vakantie en strand. De crèmes, lotions en make-ups worden gekenmerkt door een lichte en aangename textuur. Het voorziet de huid van vocht en beschermt haar tegen UV-straling met een hoge beschermingsfactor tegen de zon. De producten ondersteunen een gelijkmatige en gezonde bruining. Ze ontspannen en regenereren ook de huid, wat resulteert in een gladde, frisse en egale teint.
De Mineral Powder Make-up zorgt voor een frisse en langdurige make-up, zelfs bij hitte en sterk zonlicht. De Mineral Powder Make-up is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een zonbeschermingsfactor tussen de 15 en 30. After Sun Rescue is een lotion die de huid na het zonnebaden verfrist en veel vocht teruggeeft. Op deze manier kan men zon- en warmtegerelateerde huidveranderingen voorkomen. City Block Sheer houdt warmte en UV-stralen op een betrouwbare manier uit de buurt van de huid, die zowel verfrist als soepel is. De SPF 40 Face Cream in combinatie met de SPF 40 Body Cream is een ideale zonbescherming voor wandelingen of op het strand. De SPF 15 Face/Body Cream is een goed alternatief voor blootstelling aan hitte. Minerale Sun zeefvloeistof hydrateert de huid en voorziet haar van sporenelementen, mineralen, vitaminen en voedingsstoffen. De Anti-Wrinkle Face Cream wordt aanbevolen voor anti-verouderingsverzorging. Het gaat huidveroudering tegen door omgevingsfactoren veroorzaakte huidveroudering tegen met plantaardige actieve ingrediënten. De huid krijgt een gladde, stevige en egale teint. De Minerale Sun screen Lotion houdt de huid fris in sterke hitte en zonlicht. Het vult de vochtdepots aan en behoudt een egale teint. De SPF 35 Targeted Protection Stick maakt het mogelijk om verzorging en bescherming tegen de zon naar behoefte te doseren. De stick kan specifiek gebruikt worden voor de verzorging van probleemzones.
Het antwoord op een droge huid is Virtu-Oil-Body-Mist. De lichte spray zorgt voor de vochttoevoer van de huid, zelfs bij hoge temperaturen.
Met Mineraal Poeder Make-up, After Sun Rescue, City Block Sheer, SPF 40 Gezichtscrème, SPF 15 Gezicht / Lichaamscrème, SPF 40 Lichaamscrème, Minerale Sun schermvloeistof, Antirimpelcrème, Minerale Sun schermlotion, SPF 35 gerichte Protection Stick en Virtu-Oil-Body-Mist biedt de serie Clinique Sun alles wat de gevoelige huid in de zomer nodig heeft.