Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

Elke huid, olieachtig of droog en gevoelig voor rimpels, kan worden verfrist en stralend! Dit is het uitgangspunt van het Clinique 3-fasensysteem, dat bijzonder geschikt is voor de gevoelige huid en de huid die gevoelig is voor allergieën. Omdat het Clinique systeem volledig anti-allergisch en 100% parfumvrij is! Ongeveer 20 procent van alle vrouwen lijdt vandaag de dag aan allergieën. Met Clinique producten, kunnen zij high-end cosmetica voor gevoelige huid gebruiken, die op 7200 testonderwerpen is getest.

Clinique 3-fasen systeemverzorging is beschikbaar voor vier huidtypen: Van zeer droge tot normale, licht vette tot zeer vette huid. Eerst wordt de huid grondig geschuimd en gereinigd met Liquid Facial Soap Mild. De Mild Clarifying Lotion scrubt vervolgens overtollige huidschilfers. Opgebracht met een wattenschijfje, verfijnt het de poriën en bereidt de huid voor op de volgende verzorging. De hydraterende verzorging van de Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion regenereert eindelijk de huid. Het Clinique 3-fasen systeem zorgt ervoor dat de huid fris, zacht en soepel aanvoelt.

Clinique werd in 1968 opgericht door de erfgenaam van Estée Lauder, Leonard Lauder, samen met dermatoloog Dr. Norman Orentreich. Is er een zeer professionele en tegelijkertijd zachte gezichtsverzorging die het verouderingsproces van de huid tegengaat zonder deze te beschadigen? Zij beantwoordden deze vraag bevestigend en ontwikkelden de zorgformules voor de kliniek. Hun ophelderende lotions waren revolutionair in 1968. Hun micro-peeling met salicylzuur scrubde de huid voor het eerst zonder allergische bijwerkingen. De dagelijkse milde reiniging compenseert ook hyperpigmentatie. Inmiddels is de formule van de Clarifying Lotions aangepast aan de toegenomen eisen van bescherming en verzorging van de door milieu-invloeden beschadigde huid. Glycerine, hyaluronzuur en trehalose maken het gevoelige huidmembraan soepel en beschermen het tegen uitdroging.

alle klanten beoordelen positieve
Clinique 3-fase-systeemverzorging
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 12 klant adviezen

Commentaar van
3-fasen
Ik gebruik deze verzorging van Clinique al jaren en bij mij komt er ook geen andere meer in. Ik voel me schoon en verzorgd. Beveel ik heel graag aan.
Commentaar van
Zeer goed gezichtswater dat tegen acné helpt
Het beste gezichtswater wat ik tot nu toe heb gebruikt. Eerst was ik het gezicht met reinigingsgel van een ander merk. Dan gebruik ik deze Clarifying lotion van CLINIQUE.
Commentaar van
Clinique 3-Phasen-Systempflege Clarifying Lotion Clarifiante 1
Ik gebruik de producten van Clinique al een tijdje en ben er erg enthousiast over. Ook mijn vriendinnen die ik deze product heb aangeraden zijn net zo enthousiast!

Het design

Het Clinique 3-fasen systeem is verpakt in de klassieke slanke Clinique schroefflessen en dispenserflessen met zilveren schroefdop. De "C" uit Clinique siert de serie, die in Duitsland onder de naam Linique geïntroduceerd moest worden.

Pasteltinten van blauwachtig tot rooskleurig onderscheiden de Clarifying Lotions flessen voor verschillende huidtypen, terwijl de slangen en pompdispensers van de vochtinbrengende lotions en gels crème zijn als de in reliëf gemaakte zeepjes. De pompdispensers voor vloeibare gezichtszeep zijn verpakt in discreet mintgroen.

Het assortiment

Clinique 3-fasen systeemverzorging is de reiniging en verzorging van een stralende teint die perfect is afgestemd op het huidtype. Gezichtszeep Mild bevat beschermende, verzorgende lipiden voor een frisse en gezonde huid. Zacht geschuimd, verwijdert het vuildeeltjes en vet van de huid.

Voor de zeer droge huid is de Gezichtszeep Extra Mild beschikbaar, voor de vette huid de Gezichtszeep - Vette Huid Formule. Een zacht alternatief is de Liquid Facial Soap voor de gevoelige huid in de varianten Mild, Extra Mild en Oily Skin Formula, die ook met veel lauw water wordt geschuimd en vervolgens wordt verwijderd.

Milde Clarifying Lotion 1 tot 4 - afhankelijk van het huidtype voor een zeer droge tot vette huid - verwijdert dode huidschilfers voorzichtig en stimuleert celvernieuwing. Clarifying Lotion 1 zorgt met aloë vera voor een zeer droge huid, glycoproteïnen zorgen voor voldoende vocht.

De droge tot gemengde huid wordt gescrubd door de menthol bevattende Clarifying Lotion 2, die onzuiverheden verfrist en vermindert. De formule van Clarifying Lotion 3 met samentrekkende toverhazelaar zorgt voor een combinatie van huid en vette huid. In Clarifying Lotion 4 reinigen antiseptische chloriden de poriën van een zeer vette huid.

Dramatisch Verschillende vochtinbrengende gel en lotions herstellen de vet-vochtigheidsbalans en stabiliseren de beschermlaag van de huid. De lotion is ontworpen voor een zeer droge tot droge huid. De olievrije gel voorziet de gemengde huid en de vette huid van veel vocht, maakt haar zacht en elastisch. De introductiesets bieden een goede gelegenheid om Clinique systeemverzorging voor elk huidtype te leren kennen.