Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Hot Lip Color - De Clinique Pop Lip Colour + Primer collectie

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige lippenstift die de lippen omhult in elegante en trendy kleuren, neem dan een kijkje bij de potloden uit de Clinique Pop Lip Colour - Primer serie. Ze zijn verkrijgbaar in een breed gamma van 24 lichte kleuren, die doen denken aan een laklook.

Je kunt er veel fantasierijke looks mee creëren, zoals Super Serious, Cool and Sophisticated of Street Style and Sleek Look. Clinique heeft de perfecte lippenstift voor elke behoefte en gelegenheid. Maar de potloden bieden niet alleen fascinerende kleuren, ze overtuigen ook met een fantastisch verzorgend effect. Ze gebruiken plantaardige stoffen zoals murumuru en sheaboter en een rijpe polymeermengeling.

De lippenstift van Clinique Pop Lip Colour - Primer hydrateert de lippen en omringt ze met een licht beschermende film die schadelijke invloeden van buitenaf tegengaat. Bovendien worden de lippen duurzaam beschermd tegen uitdroging. De lippenstift van Clinique Pop Lip Colour - Primer voedt, verzacht, voedt en definieert de lippen onmiskenbaar met zijn werkzame kruiden. Opvallend is ook de zachte en aangename textuur van de Clinique lippenstiften, die een prachtig draaggevoel geeft. Het versmelt noch belast de lippen. De intense kleuren van Clinique Pop Lip Colour Primer zorgen voor een stralende en levendige afwerking. Clinique Pop Lip Colour Primer kan eenvoudig en flexibel worden aangebracht.

Gewoon zachtjes met het potlood op de lippen plakken. Voor een intensere kleur brengt u de lippenstift direct aan en verdeel deze gelijkmatig. Geniet van uitstekende lipverzorging en intense kleuren met de lippenstiften van Clinique Pop Lip Colour Primer.

Het design

De lippenstift heeft ook een voedend en verfrissend effect. De slanke potloden hebben een zilveren basiskleur, waarbij de betreffende kleur opvalt.

De lippenstift kan snel worden losgeschroefd en aangebracht. Vervolgens kan hij netjes en stevig worden afgesloten met een dopje. De compacte pennen zijn ook de juiste keuze voor op reis en onderweg.

Het assortiment

De potloden hebben een zachte textuur die de lippen bedekt met een fijne film zonder ze te verzwaren. Deze film beschermt de lippen tegen uitdroging, hydrateert ze en weerstaat schadelijke invloeden van buitenaf. Met plantenextracten zoals Murumuru en Sheaboter voedt Clinique Pop Lip Colour Primer de lippen en revitaliseert de droge en broze huid.

Bijzonder fascinerend zijn de felle en intense kleuren van deze serie. In totaal heeft men de keuze uit 24 verschillende kleurvarianten, waarvan er veel lijken op lakkleuren in hun verschijningsvorm. Clinique Pop Lip Colour Primer is flexibel en gemakkelijk aan te brengen. Voor een discrete look is het voldoende om met de lippenstift op de lippen te tikken. Voor een intensieve kleur- en glansweergave wordt de lippenstift direct aangebracht en gelijkmatig verdeeld. Klinique lippenstift verzacht, voedt en verzorgt de lippen. Het resultaat is een stralende en frisse afwerking. Make-up en verzorgende effecten duren lang.

Met hun felle kleuren kunt u ook zonder problemen een ongebruikelijke en extravagante look creëren. De lippen kunnen naar wens gedefinieerd en perfect gevormd worden. Ook u kunt vertrouwen op de unieke make-up en verzorgende werking van de lipsticks van Clinique Pop Lip Colour - Primer.