Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

12 124
toepassen
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Clinique My Happy

De geur +

Clinique My Happy - Geluk alleen of samen

De Clinique My Happy geurserie werd gecreëerd in 2018. Met in eerste instantie zes verschillende eaux de parfum sprays nodigde het Amerikaanse bedrijf klanten uit om de heerlijke damesgeuren individueel te dragen of in laagjes. Inmiddels is de collectie uitgebreid met drie geuren.

Elke geur heeft een vrolijk karakter, laat de gelukshormonen stromen en verspreidt een goed humeur. Maar omdat smaken verschillen, bevat de collectie verschillende geuren. Peony Picnic is een romantische bloemengeur, Cocoa & Cashmere betovert met kalme warmte en Lily of the Beach straalt met exotische bloemenpracht. Maar de collectie bevat ook zoete, zachte en frisse geuren. Elk parfum ontvouwt zijn eigen soort geluk. Met een gemiddelde sillage en een lange levensduur zijn ze geschikt voor elke gelegenheid en elk weer.

Alle Clinique My Happy geuren worden gepresenteerd in een hoge, slanke flacon. Deze is van top tot teen geverfd in een kleur die het karakter van de betreffende geur uitdrukt. Lily of the Beach wordt gepresenteerd in een warme gele kleur die het fruitig-bloemige karakter op het eerste gezicht weerspiegelt. Peony Picnic kijkt de wereld in in klassiek roze, dat niet alleen doet denken aan de kleur van geurende pioenrozen, maar ook aan het romantische karakter van de geur. Cacoa & Cashmere straalt met zijn violette kleur rust uit en heeft een mysterieus effect.

Toen Happy in 1997 werd gelanceerd, veroverde de vrolijke, frisse geur vrouwen over de hele wereld. Het parfum is het resultaat van een samenwerking tussen Jean-Claude Delville en Rodrigo Flores-Roux. Voor de twee toen nog jonge parfumeurs was het de start van een zeer succesvolle carrière die hen naar huizen als Tom Ford en Houbigant bracht. Clinique werkt regelmatig samen met parfumeurs van de geur- en smaakfabrikant Firmenich, vermoedelijk ook voor Clinique My Happy.

De Clinique My Happy geurenserie heeft prachtige foto's in de advertenties, waarin de hoofdgeuren nonchalant tegen de flacon leunen of de flacon omringen. Lily of the Beach is een uitzondering. Hier staat een blonde vrouw op een felgekleurd strand. Ze houdt een gele sjaal vast die door de wind waait en precies dezelfde kleur heeft als de kleur van de Lily of the Beach-flacon. Het beeld straalt een vrolijke sfeer uit, net als de geur. Ook dit is een criterium waaraan de andere foto's voldoen.

Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten