Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

12 124
toepassen
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Clinique Aromatics in White

uitverkocht producten +

De geur +

Clinique Aromatics in White, de bloemig-poederachtige geur voor vrouwen

Zelden was een vrouwengeur zo vrouwelijk, tijdloos en magisch. Clinique Aromatics in White is de perfecte geur voor de zelfbewuste vrouw van nu. Het parfum is bloemig, verleidelijk en een beetje mysterieus en scoort met zijn ongelooflijk veelzijdige facetten. Het parfum werd gelanceerd in oktober 2014 en is hard op weg om een wereldwijde klassieker te worden.

Sterparfumeur Nicolas Beaulieu over zijn creatie Clinique Aromatics in White, de opvolger van Aromatics Elixir uit 1971: "Ik ben altijd gefascineerd geweest door de magie en allure van Aromatics Elixir op de huid. Ik wilde dit gevoel overbrengen met een nieuwe, moderne compositie." Sichuan peper, elegante viooltjesbladeren en labdanum vormen een kruidig trio in de topnoten.

In het hart lonken de bloemige nuances van roos en oranjebloesem in Clinique Aromatics in White. Muskus, benzoë en ambergris vormen de warme finish. Een geur die dankzij de fijne ingrediënten allang een klassieker onder de vrouwengeuren is geworden, en het succesverhaal is nog lang niet ten einde.

Basisnoten:
Parfümeur:
Nicolas Beaulieu
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten