Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Clinique Aromatics in White

De geur +

Clinique Aromatics in Wit, de bloemige poederachtige geur voor vrouwen

Rarely heeft zelden een vrouwengeur zo vrouwelijk, tijdloos en magisch. Clinique Aromatica in White is de perfecte geur voor de vrouw van vandaag. Tegelijk floraal, verleidelijk en een beetje mysterieus, scoort het parfum met zijn ongelooflijk veelzijdige facetten. De in oktober 2014 gepresenteerde geur is dus goed op weg om een mondiale klassieker te worden.

Starparfumeur Nicolas Beaulieu over zijn creatie Clinique Aromatics in White, die wordt beschouwd als de opvolger van Aromatics Elixir uit 1971:"Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de magie en aantrekkingskracht van Aromatics Elixir op de huid. Met een nieuwe, moderne compositie wilde ik dit gevoel overbrengen. "In de topnoot Sichuan peper vormen elegant paarse bladeren en Labdanum een scherp trio.

De bloemige nuances van rozen en oranjebloesems lokken het hart van Clinique Aromatics in het Wit. Musk, benzoïne en amber vormen de warme kant. Een geur die al lang geleden een klassieker is geworden onder vrouwengeuren dankzij de noble ingrediënten. En het succesverhaal is nog lang niet achter de rug.

Kopnoten:
Viooltjesblad
Szechuanpeper
zonneroosje
Hartnoten:
Roos
Sinaasappelbloesem
Patchoeli
Basisnoten:
muskus
Benzoë
Ambra
Parfumeur:
Nicolas Beaulieu
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

5 135
toepassen
vandaag tot-33%1