Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

12 124
toepassen
vandaag tot-71%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De vrouwelijke tegenhanger is al lang een van de populairste geuren. Maar waarom zou dit "vrolijke" parfum alleen voor de dames zijn?

Met zijn frisse, fruitige sillage is Clinique Happy for Men gericht op mannen die hun dag willen beginnen met een glimlach. Een door en door positieve, vrolijke geur, een garantie voor een goed humeur.

Clinique Happy for Men goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Clinique Happy For Men: Een geur voor vrolijke geesten

Een geur waarvan de naam alles zegt: Clinique Happy For Men maakt je gelukkig. Dankzij de fruitige en frisse sillage, die is samengesteld uit sappige mandarijn in de top, bloemige fresia in het hart en wrange musk in de basis, brengt hij je gewoon in een goed humeur. Volgens vele tevreden gebruikers doet het dit vooral omdat het hen aan de zomer doet denken - en dit is precies waarom Clinique Happy For Men bijzonder geschikt is voor het zonnige seizoen.

Maar het zonnige en zomerse geurkarakter dat Clinique Happy For Men uitstraalt, kan ook je humeur verbeteren. Happy betekent vrolijk of blij. Happy is echter ook een vrij eenvoudige naam voor een parfum - maar in dit geval, zoals al aangegeven, wel een heel toepasselijke.

Want Clinique Happy For Men bedwelmt ook de zintuigen door dierbare herinneringen en blije verwachtingen bij de gebruiker op te wekken. Happy wekt zin in het leven en avontuur. Daarom is Happy de perfecte geur voor alle vrolijke geesten en ook voor iedereen die er een wil zijn of worden.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clinique Happy for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Forall1976
zomer

Wie een lichte geur voor het voorjaar en de zomer zoekt kan ik deze fruitige geur zeker aanbevelen. Het is een heel discrete geur in de kwaliteit van Clinique! Aanbevelnswaardig!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten