Geen resultaten resultaat: resultaten:

Clinique Happy for Men

De geur +

Clinique Happy For Men: een geur voor vrolijke geesten.

Een geur waar de naam alles zegt: Clinique Happy For Men maakt u gelukkig. Dankzij de fruitigheid en vers silage, die bestaat uit sappige mandarijn sinaasappel in de kop, bloemrijke freesia in het hart en tart muskus in de basis, zorgt het gewoon voor een goed humeur. Het doet dit voor talloze tevreden gebruikers, vooral omdat het hen doet denken aan de zomer - en juist daarom is Clinique Happy For Men zeer geschikt voor het zonnige seizoen.

Maar daarna kun je ook je stemming verbeteren met het zonnige en zomergeur teken, dat Clinique Happy For Men verstuiven. Happy betekent gelukkig of gelukkig. Happy, maar dat is ook een vrij eenvoudige naam voor een parfum - in dit geval is het echter, zoals reeds gesuggereerd, een zeer geschikt parfum.

The Clinique Happy For Men infatuate de zintuigen door aangename herinneringen en vrolijke verwachtingen bij de gebruiker op te wekken. Happy wekt de eetlust op voor het leven en avontuur. Om deze reden is Happy de perfecte geur voor alle vrolijke mensen en voor iedereen die dat willen zijn of worden.

Kopnoten:
Mariene aquatische notes
Limette
Mandarijn
Verschillende groene notities
Hartnoten:
Freesia
Waterlelies
Rozen
Jasmijn
Basisnoten:
Cipres
muskus
Cederhout
Duitse hout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clinique Happy for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Forate van 11. november 2014
Masculien en fris

De masculiene geur van Clinique Happy begeleidt me de hele dag. IUk vind het een geur die echt bij mij past. Ik gebruik hem al jaren naar volle tevredenheid.

Commentaar Forall1976 van 27. juli 2014
zomer

Wie een lichte geur voor het voorjaar en de zomer zoekt kan ik deze fruitige geur zeker aanbevelen. Het is een heel discrete geur in de kwaliteit van Clinique! Aanbevelnswaardig!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 112
toepassen
vandaag tot-48%1