Meer informatie:

Trendy Matt Lip Color - De Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer Collectie

Het Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer is een voorbereidende primer en goed gepigmenteerde lippenstift in één. De formule is ontworpen om opaciteit, lange houdbaarheid en een comfortabel gevoel te combineren. De klassieke formule wordt nu gepresenteerd in een trendbewuste matte afwerking. De lippen kunnen sneller uitdrogen, vooral bij matte nuances. Droge gebieden en fijne lijntjes kunnen onaantrekkelijk zijn om te accentueren, met als gevolg een ongelijkmatig resultaat. Clinique Gebruik daarom een aanpak die al een primer bevat. Het zorgt voor een gelijkmatigere basis en de romige textuur kan bij elke toepassing gelijkmatig verdeeld worden. Clinique Pop heeft al verschillende Beauty Awards gewonnen als lippenstift en inspireert met zijn brede waaier aan kleuren. De matte afwerking heeft een fluweelachtig karakter. De kleur blijft trouw aan de kleur, ook bij langdurig dragen en heeft een goede dekkracht. Shea en Murumuru boter en een mengsel van verschillende polymeren zorgen voor het verzorgende effect. De lippen zijn gladgestreken, gevoed en voelen gewoon goed aan. Murumuru wordt gewonnen uit de zaden van de boom met dezelfde naam. De palmsoort komt oorspronkelijk uit Brazilië en de boter is vergelijkbaar met shea, kokosnoot en cacao, ook wel bekend als een vochtinbrengende crème voor de huid. De lippenstift kan voorzichtig worden gedebiteerd en gefineerd. Op deze manier wordt een delicater, natuurlijker resultaat gecreëerd dat goed is voor dagelijks gebruik of eenvoudige make-ups. Als ze volledig worden toegepast, komen de nuances tot hun recht. Het kleurenspectrum varieert van naakten en bessen tot intenser roze en rood. Hij zorgde Clinique ervoor dat de kleuren er flatteus uitzien op veel verschillende huidtinten, van licht tot donker. Zoals alle producten van het merk, of het nu gaat om verzorging of make-up, zijn de lippenstiften vrij van parabenen, pthalaten en geuren. Ze zijn getest op allergieën en ook geschikt voor de meer gevoelige huid. Deze dermatologisch geteste kwaliteit is ideaal voor lippenkleuren die gemakkelijk in de mond kunnen komen.

Speels design met zilveren accenten - De verpakking van de Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer

De Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer lipsticks hebben een vergelijkbaar ontwerp als de rest van de Clinique popcollectie. Dit betekent dat de betreffende kleurnuance ook optisch in de hoes wordt gereflecteerd. Het onderste deel vertegenwoordigt de kleur van de lippenstift. Daarnaast is er een reflecterende, zilverkleurige kap. Het heeft de belettering Clinique erop in reliëf. Het draaimechanisme, d.w.z. het binnenste deel van de hoes, is ook van zilver. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaand totaalbeeld dat toch zijn pop, licht kleurrijk karakter behoudt. Het ontwerp lijkt op de klassieke Pop collectie, terwijl andere variaties zoals Pop Glaze verschillen in hun basisvorm of formaat. De Pop Liquid kleuren zijn als lipgloss verpakt. Al met al is het een harmonieus totaalbeeld van de verschillende texturen, waarbij differentiatie en selectie mogelijk is zonder de betreffende producten te openen. Natuurlijk past Pop Matte ook goed in je handtas om de kleur onderweg op te frissen. De gegevens van het kleurnummer en de naam van het product vindt u onderaan de hoes.

Matte lippenstiften met hoog draagcomfort - De Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer serie

Ze Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer bieden matte kleuren met een hoog draagcomfort. De populaire Pop formule is nu beschikbaar in een nieuwe afwerking. Het is een fluweelzachte textuur die toch zijn romigheid behoudt. De matte kleuren drogen de lippen niet uit, maar bevatten eerder een voedende plus aan verzorging. Een mix van polymeren ondersteunt een aangenaam gevoel op de lippen. Shea en Murumuru extracten hydrateren en helpen de lippen glad te strijken. De matte nuances worden zo optimaal geaccentueerd. Ze bereiken een goede opaciteit, maar kunnen net zo goed deppen. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat voor elke gelegenheid. De nuances zijn flatterend voor verschillende teintinten en variëren van noedeltinten tot diepe bessenkleuren. Clinique Pop is primer en lippenstift in slechts één product en met slechts één toepassing. Dit elimineert de behoefte aan extra cosmetica en is ideaal voor onderweg. Dit zijn ongecompliceerde, matte kleuren waarvoor geen compromissen hoeven te worden gesloten. De formules zijn vrij van parfum, ftalaten, parabenen en allergieën. De kleur Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 01 Blushing Pop is een medium naakt met duidelijke porties rosé en beige. De variant Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 02 Icon Pop is een iets donkerder palissander tint met delen van oranje en rood. Met de Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 03 Ruby Pop is er een klassiek kersenrood dat nog steeds niet al te flitsend is. De kleur Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 04 Mod Pop is roze met een lichte paarse tint. Een puur, medium roze is Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 05 graffiti pop. Een donkerder roze dat doet denken aan rozenblaadjes is Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 06 Rose Pop. In het paarse kleurenspectrum is er de iets donkerdere pruimtoonClinique , Pop Matte Lip Colour + Primer 07 Pow Pop. Een van de donkerste nuances in de serie is de Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer 08 Bold Pop. Het is een zeer donkere bessentoon met invloeden van bruin en violet.