Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Clinique is een belangrijk label voor mensen met een gevoelige huid en allergieën op het gebied van verzorging en decoratieve cosmetica. Alle producten zijn allergie-gekeurd en geurvrij. Heel vaak reageert de huid op een sterke parfumering, die ook uit etherische oliën kan komen. Clinique doet er dus volledig afstand van zodat de huid niet onnodig geïrriteerd raakt. Bovendien steunt het label op verschillende formuleringen om recht te doen aan elk huidtype. Clinique maakt gebruik van intensief onderzoek waarbij een grote verscheidenheid aan experts samenwerkt. Bovenal is de expertise van de geraadpleegde dermatologen zeer belangrijk voor Clinique, aangezien de compatibiliteit van hun producten van het grootste belang is. Naast persoonlijke verzorging produceert het merk haarverzorging, parfums, decoratieve cosmetica, antiverouderingsproducten en zonnebescherming. Zelfs mannen vinden hun eigen lijn, dus je kunt zeggen dat Clinique een label is voor iedereen. Clinique is het prestigieuze merk van het bekende Estée Lauder label en werd in 1967 ontwikkeld in samenwerking met de beroemde dermatoloog Norman Orentreich. Kenmerkend voor het merk was dat de verkoopsters allen een witte laboratoriumjas droegen om het spreekwoordelijke schone beeld van het etiket te versterken. In Duitsland moest de naam na de marktintroductie in 1972 tijdelijk worden veranderd in Linique omdat de mededingingsorganisatie haar bezorgdheid uitte. De naam suggereert dat het om geneesmiddelen gaat. Het succes breidde zich al snel uit van New York naar Europa en Azië. Steeds meer mensen wenden zich tot Clinique producten omdat de lijst van twijfelachtige ingrediënten steeds langer wordt. Daarom is de Clinique High Impact Lash Elevating Mascara niet alleen een goede keuze voor allergiepatiënten. Vooral lensdragers met gevoelige ogen waarderen de milde formuleringen van mascara. Speciale polymeren vormen de wimpers en geven ze een geweldige swing. Naast de Clinique High Impact Lash Elevating Mascara zijn er tal van andere mascaramaskers die verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan looks.

Het design

De Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is verkrijgbaar in het typische Clinique ontwerp. De zwarte buis is zeer slank en eenvoudig. De zilverkleurige sluiting en de zilveren opdruk versterken de look. Het karton daarentegen is wit en bedrukt met delicate pasteltinten in roze, munt en geel. Het delicate bloempatroon ondersteunt de gewenste natuurlijkheid van de producten. De Clinique High Impact Lash Elevating Mascara doos bevat informatie over ingrediënten, vulhoeveelheid en kleuraanduiding. De buis is zeer smal en past in elke handtas. De relatief korte, compacte borstel in een licht conische vorm is een klassieker geworden. Bijna elke gebruiker kan omgaan met dit formulier.

Het assortiment

De Clinique High Impact Lash Elevating Mascara is een ideale aanvulling op de mascarafamilie van het label. Het product is bedoeld voor alle vrouwen die meer krulling voor hun wimpers willen. De Clinique High Impact Lash Elevating Mascara roept een natuurlijke look op die intens en verleidelijk is. De wimpers krijgen meer volume, zijn verlengd en perfect individueel verpakt. De formulering belooft dat elke wimper individueel wordt gevangen en dat er niets aan elkaar kleeft. De speciale polymeren tillen de wimpers op en tillen ze omhoog. Dit geeft de wimpers een mooie krul zonder wimperkruller. Dankzij de ultralichte formule wegen de wimpers niet op en zien er dus niet kunstmatig uit. Gebruikers prijzen vooral de praktische kwast, die het ook mogelijk maakt om precies make-up aan te brengen op de binnenste ooghoek. Omdat het borsteltje vrij slank is, kunnen de onderste wimpers ook heel goed gemascarneerd worden. Zelfs beginners kunnen er goed mee overweg. Met slechts één laag is het liftend effect zichtbaar en kan de gebruiker zelf bepalen of een tweede laag nodig is om het zicht te intensiveren. Zelfs met een tweede laag houden de polymeren de wimpers mooi glad en worden ze niet hard. Ook hier is klikken en plakken geen optie. Ook de duurzaamheid is indrukwekkend. Hoewel de Clinique High Impact Lash Elevating Mascara niet waterdicht is, brokkelt het niet af en laat het geen lelijke sporen achter op het ooglid. Het gevreesde panda effect verschijnt niet bij deze mascara. Bovendien is de inkt zeer veegvast en vergeeft zelfs toevallige handvatten in het ooggebied. De door Clinique beloofde lange houdbaarheid kan met dit product echt worden aangetoond. s Ochtends aangebracht zijn ook 's avonds laat nauwelijks slijtageverschijnselen zichtbaar. Het momentum is niet verminderd en de wimpers zijn zeer glad na het verwijderen van de make-up met de ingesloten olie. Mamey Sapote, een Mexicaanse besvrucht, wordt gebruikt voor de formulering. De vitaminen geven de wimpers zijdezachte elasticiteit en weerstand.