Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Clinique behoort tot de Estée Lauder Corporation, maar is sinds 2003 een van de meest succesvolle merken van de bekende fabrikant. Estée Lauder Corporation werd in 1946 in New York opgericht, maar in 1968 was het bedrijf wereldwijd zo bekend dat het een aantal andere submerken onder het merk Clinique lanceerde. Elk van deze submerken probeert een zeer bijzondere klantenkring aan te spreken en tevreden te stellen.
Clinique staat voor huidvriendelijke, parfum- en chemicaliënvrije producten die op allergieën zijn getest. De Brand Clinique wordt wereldwijd beschouwd als een merk dat cosmetische producten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen aanbiedt en tegelijkertijd zoveel mogelijk tegemoet komt aan de wensen van de klant. Maar natuurlijk kregen niet alleen de individuele eisen die klanten aan het merk konden stellen speciale aandacht. Clinique heeft zich altijd gespecialiseerd in huidverzorgingsproducten om deze optimaal aan te passen aan de verschillende huidbehoeften en -typen. Het doel was dat elke klant altijd snel en gemakkelijk het juiste product voor hem kon vinden. Vandaag de dag omvat het productgamma van Clinique talrijke verzorgings- en cosmeticaproducten voor het hele lichaam.
Schoonheid betekent zorg, maar ook afwisseling en afwisseling. Daarom biedt Clinique een enorm gamma van geuren, lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten, make-up en ook zonbeschermingsproducten. Alle producten van het merk volgen echter strikt de filosofie van het bedrijf dat ze altijd zijn samengesteld uit puur economische ingrediënten. Daarom zijn alle Clinique producten uiterst huidvriendelijke en zachte mengsels die voortdurend verfijnd, verbeterd en gemoderniseerd worden. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Clinique zich blijft richten op onderzoek naar formuleringen, zelfs voor zeer populaire series. De focus ligt echter niet op het creëren van nieuwe creaties, maar op het optimaliseren van bestaande creaties. Dit is altijd zeer waardevol, vooral op het gebied van anti-veroudering, omdat er hier elke dag nieuwe innovaties en resultaten zijn. Daarom is Clinique in trek bij mannen en vrouwen uit de hogere leeftijdsgroepen die zich frisser en jeugdiger willen profileren. Toch slaagde Clinique er al jaren geleden in om andere klantengebieden aan te spreken. Dit wordt mogelijk gemaakt door het grote assortiment, dat niet alleen cosmetica en verzorgingsproducten biedt voor de veeleisende en volwassen huid, maar ook voor jongere huidtypen - en dus ook voor jongere klanten. Dit is ook herhaaldelijk merkbaar in de deodorant-serie van het merk. Dit maakt ook indruk met zachte en betrouwbare deodoranthouders, lichaamssprays en dergelijke, die frisheid, vitaliteit en een veilig gevoel gedurende de dag geven.
alle klanten beoordelen positieve
Clinique Deodorant
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
perfect als niets helpt!
Voeger gebruikte ik mum, de enige deo die hielp! Na een lange zoektocht kwam ik bij Clinique duur maar de enige die helpt tegen geur en natte plekken. Geurloos en vlekt niet.
Commentaar van
geweldig!
Is zeer betrouwbaar en houdt lang aan. Kan ik graag verder aanbevelen. Doet gewoon wat hij doen moet. En dat voor een heel schappelijke prijs.
Commentaar van
PRIMA
Super, koop ik altijd. Alle producten van Clinique vindt mijn vrouw heerlijk. Je voelt je een stuk zelfverzekerder met deze deo. Aanbevelenswaardig.

Het design

Clinique is niet alleen populair bij klanten vanwege het uitgebreide assortiment lichaamsverzorging en cosmetische producten. Het populaire Estée Lauder-submerk trekt ook regelmatig de aandacht met zijn gevarieerde geurcreaties - en elk van hen beschikt ook over een kleine reeks van bijbehorende deodorante stokken, deodorantverstuivingen en nog veel meer. Afhankelijk van de serie, geur en dergelijke zien de individuele deodorants van Clinique er heel anders uit. Terwijl deodorants voor vrouwen meestal ook visueel de nadruk leggen op het bloemige, fruitige of speelse aspect van het parfum, wordt er meer waarde en aandacht besteed aan klassieke elegantie en sportiviteit met de taart mannengeuren.

Het assortiment

Het deodorant-assortiment van de klinieken is zeer breed en gevarieerd. Een reden hiervoor is natuurlijk dat Clinique niet alleen pure deodorantverstuivers en deodorantverstuivingen aanbiedt, maar dat bijna elke parfumserie zijn eigen deodorantverwezenlijking heeft. Elke deodorant boeit met zijn eigen geuren en accenten, maar combineert deze steeds weer met huidvriendelijke recepten en een hoge mate van frisheid, betrouwbaarheid en verzorging. Met andere woorden: alle deodorants van Clinique geven urenlang een goed lichaamsgevoel en een aantrekkelijke geur. De deodorant-serie omvat de betrouwbare Droge Form Antiperspirant deodorant-stick en de duurzame deodorant-rol.