Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Clinique Pop Liquid Matte De look voor elke stemming

De cosmetische Clinique Pop Liquid Matte serie is niet alleen een verzameling lippenstiften. Want Matt is het motto dat deze serie zo sterk onderscheidt. Matt staat niet voor een uitsluitend discrete uitstraling. Omdat deze serie alle kleuren heeft die modieus afhankelijk zijn van deze serie. Het spectrum varieert van zacht tot extreem en laat niets te wensen over. Daarom kunnen de lippen de matte kleur krijgen die ze mooi definieert en het niet overdrijven op geen enkele manier. Maar ook hier zijn donkere kleuren te vinden, die glamour en een avant-gardistische uitstraling brengen. De focus van deze lippenkleuren ligt zeker op het uiterlijk, maar niet alleen op het uiterlijk. Dit wordt ook bewezen door de formule die elk van de vloeibare lippenstiften zo bijzonder maakt. De primer is al geïntegreerd, kleur en onderhoud zijn niet onverenigbaar. Integendeel, de formule is ontworpen om de huid van de lippen zacht en onberispelijk te maken, waardoor het effect van de grote kleuren wordt versterkt. De textuur zorgt voor zachte en zachte lippen, de kleur glijdt op de huid. Het resultaat van deze inspanning is niet alleen zichtbaar, maar zelfs voelbaar. Omdat de lippen zo fris aanvoelen als ze eruitzien. Dit maakt ook een intensieve kleur comfortabel. De look is sterk, maar de aanraking van de lippen is nauwelijks merkbaar. Door de intensieve pigmenten is dit grote effect gelukkig een koud kunstje. Met deze lippenkleuren worden de lippen onmiddellijk het centrum dat nauwelijks mooier kan zijn. Dit wordt aangevuld met kleurcomposities die echt in het oog springen. Lippen kunnen nauwelijks beter worden benadrukt dan bij deze succesvolle composities. Bij deze Clinique Pop Liquid Matte serie is een stoer uiterlijk zo goed als vanzelfsprekend. Omdat de textuur, kleur en afwerking hier goed zijn. Daarom zijn deze lippenkleuren geschikt voor alle vrouwen die de heupmatte look in alle opzichten naar de perfecte top willen drijven.

Koel buiten, warm binnen

De elegantie van Clinique de elegantie is nu bijna legendarisch. Deze elegantie komt ook tot uiting in de Clinique Pop Liquid Matte serie en zorgt zo voor compleet nieuwe hoogtepunten. De vierkante container wordt uiteindelijk bekroond met een zilveren kap. Dit geeft het glas een zilveren hoogtepunt dat een enorme hoeveelheid stijl en klasse uitstraalt. Zo ziet het coole ontwerp er uit. Het grote contrast wordt gevormd door de kleuren die brutaal door hun verpakkingen flitsen. De hete nuances trekken zoveel aandacht. Niet alleen is de gewenste kleur binnen handbereik, maar de betreffende kleur bepaalt ook het totaalbeeld. Comfort wordt Clinique echter nooit vergeten. Daarom wordt hier een applicator gebruikt die ervoor zorgt dat de verf precies komt waar hij hoort. De kleuren van de Clinique Pop Liquid Matte lippen maken niet alleen indruk met hun mooie uiterlijk, maar ook met een speciale precisie die echt een verschil maakt.

De mooiste overwinning van Matt

Het Clinique Pop Liquid Matte brengt kleur in het spel en is zeer succesvol. Zelfs Lip Colour + Primer 01 Cake Po bewijst waarom nude tinten altijd bovenaan de lijst moeten staan. De lippen krijgen nu het matte vleugje kleur dat ze mooi definieert. Lip Colour + Primer 06 Petal Pop laat ook zien hoe sterk lichte kleuren kunnen werken. Het licht blauwachtig roze heeft wat nodig is om een moderne klassieker te worden. Lip Colour + Primer 02 Flame Pop is allesbehalve gereserveerd in zijn werking. Dit is een vrolijk rood dat absolute signaalkracht heeft. Met deze nuance kunnen de lippen bijna volledig automatisch in scene worden gezet. Lip Colour + Primer 04 Ripe Pop heeft ook dit effect. Maar het is hier iets extremer. Het felrode heeft wat nodig is om een blikvanger te zijn. Donkerrood was gisteren, vandaag is Lip Colour + Primer 03 Candied Apple Pop klaar om de modewereld op zijn kop te zetten. Het dieprood met zijn oneindig aantrekkelijke blauwe component is een kleur die in alle opzichten bijzonder is. Aansteker was een indrukwekkende look die waarschijnlijk nog nooit eerder is gemaakt, deze kleur maakt gewoon het verschil. Maar Lip Colour + Primer 05 Sweetheart Pop is ook niet saai. Want paars zorgt hier voor de accenten die er zo goed uit kunnen zien. De paarse toets maakt het dieprode een onweerstaanbare attractie. Donkere kleuren kunnen heel bijzonder zijn in mat. Lip Colour + Primer 07 Boom Pop bewijst dit onmiddellijk. De mix van dieprood, blauw en bruin is gewoonweg uniek mooi en maakt de lippen meteen een heel bijzondere attractie. Iets dieper ligt Lip Colour + Primer 08 Black Licorice Pop, een lila die echt voor beroering zal zorgen.