Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De producten uit de Clinique Pretty Easy-serie zijn nu verkrijgbaar voor het perfectioneren van de oogmake-up. Deze vloeibare eyeliner druipt niet uit. Het wordt als pen geleverd en is daarom bijzonder gemakkelijk te hanteren en aan te brengen. De fijne textuur verzorgt de haren met plantaardige actieve ingrediënten en beschermt ze effectief tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Met de smalle penseelpunt worden in een handomdraai een zuivere lijn en een snelle boog bereikt. Clinique's eyeliner heeft een sterk dekkend vermogen en geeft wimpers en wenkbrauwen een langdurige kleurintensiteit. Het diepe en elegante zwart weet te imponeren. De pen garandeert een perfecte wimperdefinitie voor maximaal 12 uur. De consistentie van de eyeliner zorgt ervoor dat deze niet vlekt of last heeft van wind en regen. Met natuurlijke ingrediënten bereikt Clinique's eyeliner pen al na een korte aanbrengperiode volle, goed verzorgde en sterke wimpers. De groei van de oogleden wordt gestimuleerd en versneld. Kwetsbare wimpers worden steviger en elastischer. Dit resulteert in vegende, gladde en perfect gedefinieerde wimpers. Tegelijkertijd worden huid en haar de hele dag verzorgd en beschermd. Contouren en lijnen kunnen met deze eyeliner ook moeiteloos worden benadrukt. De elegante zwarte kleur accentueert de wimpers en de lijnen van het ooglid voor een betoverende uitstraling van de oogzone. De pen is eenvoudig en flexibel in gebruik. U hoeft alleen de punt van de pen langs de oogcontour in de gewenste dikte te bewegen. De tipvorm zorgt ervoor dat dikke en dunne lijnen even succesvol zijn. Zelfs fijne nuances en correcties zijn geen probleem meer. Alle producten uit de Clinique Pretty Easy serie, zoals de Liquid Eyelining Pen 01 Black, zijn dermatologisch getest en huidvriendelijk. Het eyeliner potlood van Clinique is geschikt voor alle huidtypen. Ze optimaliseren ook de oogmake-up met de eyeliner pennen uit de Clinique Pretty Easy care serie.

Het design

De producten van de Clinique Pretty Easy serie leveren een onmisbare bijdrage aan de oogmake-up. Deze eyeliners dompelen wimpers en wenkbrauwen in een elegante en langdurige kleur. Ze kunnen ook worden gebruikt om precieze strepen voor accentuering en definitie te tekenen. De eyeliner biedt ook een uitstekende bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De groei van de wimpers wordt gestimuleerd en versneld. Ook het verpakkingsdesign van deze zorgserie is overtuigend. De Clinique eyeliner is verkrijgbaar als een slank zwart potlood met witte inscriptie. De pen past goed in de hand en kan te allen tijde veilig geleid worden. De fijne punt zorgt voor een schoon en nauwkeurig gebruik. Hiermee kan de dikte van de steken doelgericht worden gevarieerd. Na gebruik kan de pen netjes en stevig worden afgesloten met een dopje. De pennen uit de Clinique Pretty Easy serie zijn klein en compact van vorm zodat ze gemakkelijk in uw bagage passen. Ze zijn ook geschikt voor gebruik tijdens het reizen of op de weg. De eyeliner potloden uit de Clinique Pretty Easy zorgserie zijn te herkennen aan hun slanke zwarte vorm en het Clinique logo.

Het assortiment

Wie veel belang hecht aan een precieze oogmake-up, moet nu eens kijken naar de producten uit de Clinique Pretty Easy Care-serie. Het is een vloeibare eyeliner die noch druppelt noch uitstrijkt. De aangename textuur is huidvriendelijk en zorgt voor een uitstekend verzorgend effect met plantaardige actieve ingrediënten. Bovendien wordt een fascinerend beschermend effect tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden bereikt. De textuur zorgt voor de vochttoevoer en heeft een verfrissend effect. Het omhult wimpers en wenkbrauwen in een fijne film die bescherming en een langdurig effect biedt. De sterke dekkracht en glanzende kleurintensiteit van de Clinique Pretty Easy eyeliner potloden zijn indrukwekkend. De zwarte variant Liquid Eyelining Pen 01 bereikt een intens zwart dat de wimpers en wenkbrauwen stijlvol accentueert en definieert. Met vele eyeliners is nauwkeurig en schoon aanbrengen moeilijk. Het is makkelijker met de eyeliner pen van Clinique. Dankzij de fijne precisietip kunnen de kleurintensiteit en de dikte van de slagen naar wens worden gevarieerd. De pen past te allen tijde goed in de hand en maakt een veilig lijnmanagement mogelijk. Zo slagen de ooglidlijnen probleemloos. Het volgen van lijnen en contouren is kinderspel. Wimpers en wenkbrauwen kunnen nauwkeurig worden gedefinieerd en gevormd met de pen. De haren worden naar wens ontward en gestructureerd. De hele dag is een veilige grip gegarandeerd. Het verzorgende effect op basis van actieve ingrediënten op plantaardige basis zorgt voor gladde, elastische en glanzende wimpers. De wimpers worden versterkt en krijgen meer krul, elasticiteit, volheid en volume. Slapte en broze wimpers behoren tot het verleden. Kleur en opaciteit blijven maximaal 12 uur behouden. De eyeliner van Clinique is waterdicht en weerbestendig. Wind en regen maken hem ook niet van streek. Alle pennen uit de Clinique Pretty Easy serie zijn dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid. Ontdek de innovatieve eyeliner potloden uit de Clinique Pretty Easy serie voor wimpers en wenkbrauwen in topvorm.