Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Tsukiyo for Him

uitverkocht producten +

De geur +

Annayake Tsukiyo for Him is gewijd aan het herfstfestival

De producten van Annayake inspireert de bijzondere versmelting van de natuur en de Japanse cultuur. De combinatie van Japanse charme en het unieke karakter van het land loopt als een rode draad door de zorgserie van Annayake .

De geur Annayake Tsukiyo for Him wordt gedomineerd door houtachtige kruiden en sierlijke geurnuances. In de topnoot komen roze peper en zwarte peper samen met het aroma van cipressen. In de hartnoot komen benzoëhars, het warme aroma van nootmuskaat en elemihars samen. De basis van de geur wordt Annayake Tsukiyo for Him gevormd door de componenten vetiver, patchouli, witte muskus en sandelhout.

Het houtachtige en toch zoete aroma van "maanlicht" - Tsukiyo - is een mannengeur die verrukt als een mannengeur en is een explosie van verschillende geuren die een ronde, unieke geur creëren, een boeket met herkenningswaarde. Overigens, één geur was gewijd aan de maan. Zo komen mysterieuze krachten en magische uitstraling samen, worden ze verenigd in een eenvoudige fles en resulteren ze in een krachtig, magisch aroma. Deze geurcreatie, ook beschikbaar voor vrouwen, werd opgedragen aan het Japanse herfstfestival. Het herfstfestival heeft een lange traditie, mensen komen samen in openbare tuinen en tempels. Het hoogtepunt van het festival zijn de gedichten die in het maanlicht worden voorgedragen.

Kopnoten:
Zwarte Peper
Roze Peper
Cipres
Hartnoten:
elemihars
Benzoë
Muskaat
Basisnoten:
Sandelhout
Patchoeli
Vetiver
witte muskus
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten