Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Kiji for Her

De geur +

Annayake Kiji for Her is een vrouwengeur met een fruitig-bloemig karakter uit 2020. Mandarijn sinaasappel ontvouwt zijn levendige, vrolijke fruitige geur aan het begin. Zwarte bes voegt zijn donkere maar frisse fruitige noten toe. Jeneverbes ondersteunt het fruit met zijn aromatische, groene geur. De hartnoot roept een mooi, ingetogen bloemenboeket op van fresia, pioenroos en roos. Hoewel deze geurnoten ook zwaar kunnen zijn, blijven ze delicaat in Kiji for Her. Poederachtige noten spelen de hoofdrol in de basis, met viooltjes en witte muskus die de poederachtige noten begeleiden met een zachte, bloemige romigheid. Annayake Kiji for Her is een ideale geur voor vrouwen die van subtiele geuren houden. Het frisse, fruitige en bloemige karakter begeleidt elke gelegenheid met stille schoonheid.

Annayake Kiji for Her zit in een flacon waarvan het ontwerp en de kleur een duidelijke verwijzing zijn naar de geur zelf. De vorm van de flacon, een hoge, getailleerde kubusvorm, doet denken aan Japanse architectuur. Het glas glinstert in een mat oranje, terwijl de dop een fel oranje kleur heeft. Beide verwijzen naar de fruitige geur van het eau de parfum. Zowel de flacon als de verpakking zijn voorzien van een cirkel waarin een feloranje straal wordt omringd door violette tinten. Dit doet denken aan een zonnestraal die door de wolken breekt. Maar het zou ook gloeiende lava kunnen zijn die uitbarst uit een met sneeuw bedekte vulkaan. Het beeld is dubbelzinnig, wat weer overeenkomt met het karakter van de geur. Hoewel de geurnoten ogenschijnlijk duidelijk zijn, is de eigenlijke geur van Kiji for Her onverwacht zacht en onafhankelijk.

Annayake is een Japans merk dat in Europa vooral bekend is om zijn geuren. Annayake betekent: "In vrede zijn met het verstrijken van de tijd". Deze Zen-achtige houding wordt vaak weerspiegeld in het karakter van de geuren van het merk. Annayake Kiji for Her is een door en door vrolijke geur die een betoverend beeld schetst met vrolijke mandarijn en levendige bloemen. Toch draagt deze geur ook een innerlijke kalmte die boven de oneffenheden van de dag uitstijgt.

Om reclame te maken voor Annayake Kiji for Her gebruikt het merk alleen een productfoto van de flacon en een foto van de flacon en de verpakking. De levendige kleur van de fles en de elegante vorm trekken echter nog steeds de aandacht. Alleen al de foto van de fles straalt levensvreugde, elegantie en allure uit. Waarden die Kiji for Her realiseert met een fruitige bloemengeur.

Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten