Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Omizu for Him

De geur +

Annayake Omizu for Him - Koele verfrissing met een speciale twist

Annayake Omizu for Him ruikt als een fris, helder beekje dat door een weelderig bos kronkelt. Deze exclusieve mannengeur betovert met zijn houtachtige frisheid, zijn geraffineerde, veelzijdige samenstelling en zijn verkwikkende karakter. De naam "Omizu" is Japans en betekent "water".

De geur opent met een verrassend kruidige topnoot van roze peper en exotische, subtiele kardemom. Grapefruit en bittere sinaasappel nestelen zich tegen de verwarmende kruiden en geven de melange een pittige citrusfrisheid. In de hartnoot ontvouwt zich het verleidelijke aroma van delicate jasmijnbloesem, zachtjes omringd door sappige, zoete vijg. De basisnoten van verleidelijke muskus, kostbare amber en de elegante houtnoten van ceder- en sandelhout ronden de geur harmonieus af en geven hem tijdloze elegantie en subtiele sensualiteit.

De verkwikkende frisheid van helder, koud water dient niet alleen als inspiratie voor de geur zelf, ook de flacon van Annayake Omizu for Him is duidelijk geïnspireerd op deze verfrissende blauwe kleur. De glazen flacon glanst in een delicaat, transparant rokerig blauw dat onmiddellijk associaties oproept met kabbelende beekjes en koele bergmeren. Het ontwerp van de flacon is heel eenvoudig, wat de tijdloze elegantie van de geur benadrukt. De slanke, hoekige vorm van de flacon en de dikke basis zijn zeer harmonieus en vormen een mooi geheel in elke parfumcollectie. Op de voorkant van de flacon staat een wit label met de merknaam en de geurnaam in zwarte letters en een cirkelvormig ontwerp met een traditioneel Japans golfpatroon. De flacon wordt bekroond door een eenvoudige zilveren dop.

Het parfumhuis achter de verfrissende Annayake Omizu for Him is Annayake, een merk van de Douglas Group. Het cosmeticamerk is sinds 1996 met veel succes vertegenwoordigd op de Duitse markt. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Parijs, maar de exclusieve geuren en cosmeticaproducten van Annayake worden in Japan geproduceerd door een van de grootste cosmeticafabrikanten van het land met bijna 100 jaar ervaring in de branche.

Annayake koos bewust voor Japan als productieland omdat het merk gespecialiseerd is in hoogwaardige Japanse schoonheidsproducten en geuren geïnspireerd op het Verre Oosten. Het bedrijf combineert vakkundig traditie en moderniteit in zijn spannende formules, door gebruik te maken van duizenden jaren oude kennis en deze naar het heden te brengen met ultramoderne laboratoria en innovatieve technologieën.

Annayake Omizu for Him maakt deel uit van Annayake 's Godai collectie, een geurlijn die de vijf elementen van de klassieke boeddhistische leer viert. Dit zijn Chi - de aarde, Ka - het vuur, Sui - het water, Fu - de wind en Ku - de leegte, het niets, de oorsprong van alle dingen. Naast de verfrissende Omizu for Him en for Her bevat de collectie de geuren Kagari (vuur), Dojou (aarde) en Kogai (wind) - elk als vrouwen- en mannengeur.

Hartnoten:
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten