Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Niji for her

uitverkocht producten +

De geur +

Annayake Niji for her - ochtendfrisse bloemen met fruitige noten

Het label van de Japanse ontwerper Annayake presenteert een rijkdom aan fruitig-bloemige aroma's met de vrouwengeur Niji for her die in 2016 werd gelanceerd. Ze ontvouwen zich fascinerend en delicaat als de kleuren van een regenboog, waar de geur zijn naam aan te danken heeft.

De topnoot opent het parfum met pittige essences van mandarijn en fluweelzachte, fruitige noten van abrikoos. De aroma's van zwarte bes voegen subtiele, wrange accenten toe. De hartnoten van roos, pioenroos en fresia bieden een boeket van delicate, geurige bloesems. De intense aroma's van de roos ontwikkelen een fascinerend vrouwelijk akkoord in de wisselwerking met zwarte bes. Het geeft de geur sensualiteit, karakter en diepte. De bloemige ronde zet zich voort in de basisnoot. Hier zetten zoete viooltjes de toon. Aroma's van witte muskus ronden de geur harmonieus af.

Met zijn lichtheid en frisheid is Annayake Niji for her een ideale zomergeur. Het ontvouwt zijn vrouwelijke charme op een indrukwekkende manier. Exquise, natuurlijke ingrediënten maken het parfum bijzonder langdurig en intens. Zelfs na uren is de betoverende geur van de regenboog nog duidelijk waarneembaar en de ideale metgezel voor vrouwen, vooral in het warmere seizoen.

Kopnoten:
Mandarijn
Abrikoos
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Pinksterroos
Roos
Freesia
Basisnoten:
Viooltje
witte muskus
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten