Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake AN´NA

De geur +

Een geur vol jeugdigheid en toch elegantie

Annayake AN? NA is een unieke chypre geur van het Japanse label Annayake, dat in september 2011 op de markt is gebracht. De geur is ontworpen voor jonge zelfbewuste vrouwen die met een bloemig boeket nieuwe facetten van zichzelf willen ontdekken. Het is uniek in zijn effect, omdat het niet vertrouwt op één aspect van het geheel, maar toont als een caleidoscoopde schoonheid van vrouwen in kleurenspectrum.

De topnoot is zoet en uitnodigend ontworpen met zwarte bes en mandarijnen die de zoete maar ook brutale kunst van een vrouw perfect laten zien. De zachte tuberoos presenteert de hartnoot van rozen en jasmijn met een kruidige, verleidelijke koriander die de aandacht op zichzelf vestigt. De verschillende kanten van het parfum zijn hier al zichtbaar, omdat de componenten zoet, kruidig, heet en zuur met elkaar in wisselwerking staan. De gebruikte base van een gewelddadige patchouli reageert overeenkomstig strongig en volumineus naar de vorige compositie van Annayake AN? NA, door de conclusie Amber wordt het stimulerend en toch niet te zwaar.

Het parfum slaagt er op een fascinerende manier in om jeugdigheid te combineren met extatische elegantie en niet om het te verduisteren. De geur duurt vier tot zes uur en de individuele noten worden verschillend weergegeven op verschillende huidstructuren.

Kopnoten:
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Jasmijn
Tuberoos
Koriander
Roos
Basisnoten:
Patchoeli
Amber
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Annayake AN´NA met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Wendy
Heerlijk!

Deze geur heb ik laatst gekocht. Ik was op zoek naar een nieuwe geur en werd verliefd op dit luchtje. Helaas heb ik er meer voor betaald dan hier op de website..

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten