Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Omiyage for Her

De geur +

Annayake Omiyage for Her - Betoverend, rustig, helder

Annayake Omiyage for Her is een zoete, bloemige eau de parfum die wordt gekenmerkt door zijn kalmte en sereniteit. Het doet bijna denken aan een Zen-tuin. De vrouwengeur van 2019 heeft een vrij lineair verloop, waarbij individuele geurnoten naar voren komen, soms sterker, soms zwakker. In het begin vallen de meest delicate rozenblaadjes op, alsof ze in melk zijn gedoopt. Deze romige indruk wordt gecreëerd door witte muskus, kokosmelk en vanille. Iris, lelietje-van-dalen en heliotroop zijn andere bloemige noten die de geur een licht poederig en bloemig karakter geven. Sandelhout en tonkaboon ronden de geur af met zachte houtachtige noten. Een zonnige noot houdt de geur samen met heldere, transparante noten en geeft het een zeer positief, opbeurend en verlichtend karakter. De geur blijft niet lang hangen, waardoor het parfum geschikt is voor elke gelegenheid. Het resultaat is een subliminale geur met een elegante, feel-good sfeer.

Annayake Omiyage for Her zit in een flacon die op het eerste gezicht doet denken aan nagellak. Het concept achter de ronde cilinderfles is echter gebaseerd op een oude Japanse traditie: kalligrafie. De inkt voor deze filigraantechniek wordt ook bewaard in glazen cilinders. De hoge, dunne dop van het flesje doet denken aan een potlood. Twee van de meest typische kleuren van Japanse kalligrafie zijn terug te vinden in de fles: het glazen lichaam is rood en de dop is zwart. Op het glas is een bonsai getekend in goudkleur en de naam van de geur is ook in reliëf gedrukt in goud. Op de verpakking is een berg achter de boom te zien in dezelfde stijl. Het ontwerp geeft een intense maar kalme indruk, die ook door de geur wordt overgebracht.

Het is niet bekend wie de Annayake Omiyage for Her geur precies heeft gecreëerd. Het Japanse bedrijf heeft al samengewerkt met beroemde parfumeurs zoals Emilie Bevierre-Coppermann (Pour Elle - samen met Lucas Sieuzac) of Christophe Raynaud (Pour Lui), maar ook met minder bekende zoals Henri Bergia, die verschillende geuren voor Annayake heeft gecreëerd.

Annayake Omiyage for Her wordt alleen aangeprezen met foto's van de flacon en de verpakking. Deze beelden roepen echter gemakkelijk sterke emoties op door hun felle kleuren. De rode kleur van de fles heeft iets vrouwelijks en sterks. Het goud en het gebogen ontwerp zien er luxueus en elegant uit. De zwarte dop met zijn lakachtige oppervlak straalt adel maar ook rust uit. Dit zijn precies de kenmerken die de geur van Annayake Omiyage for Her karakteriseren.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten