Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Miyabi Woman

uitverkocht producten +

De geur +

De ziel van Japan - de geur

Annayake Miyabi Woman is een bloemig-pludgy geur die de ziel van Japan vangt. Eenvoudige elegantie en gratie kenmerken de geurbeleving, die in de topnoot uitsluitend wordt gedomineerd door de delicate geur van perziken. Bloemennuances van fresia, zonnebloem en witte heliotroop vormen het hart van deze geurcompositie uit het Verre Oosten en wikkelen de drager in een schilderachtige, lichte wolk van bloemen. Muskus, amber, vanille, vanille, sandelhout en tonkaboon zorgen voor een vleugje oosters exotisme in de basis. Deze componenten geven Annayake Miyabi Woman een subtiele sensualiteit en zorgen voor een lange nagalm.

De Japanse vrouwengeur uit Japan Annayake interpreteert de Japanse geurenportefeuille op een moderne manier en vangt de gratie en schoonheid van het land in een delicate en bijzondere vrouwengeur. Deze boeit door zijn pure en heldere karakter. Het heeft Annayake een Miyabi Woman sensuele diepte door exotische aroma's en is heerlijk licht en poederig in het hart en topnoten door het gebruik van perzik en bloesem. Het zachte aroma van zoete perzik, sensuele vanille en de geur van fresia neemt de drager mee naar het exotische Japan en omringt haar met de magie van deze cultuur.

Kopnoten:
Perzik
Hartnoten:
Freesia
zonnebloem
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Amber
Tonkaboon
vanille
Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Annayake Miyabi Woman met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Woushopert
Japanse stijl!

Een geur voor een vrouw die graag klasse wil uitstralen. Geen 13 in een dozijn geur, meer iets aparts. Moest er heel even aan wennen. Levering ging ook snel en perfect. Ik ben erg enthousiast.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten