Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Tomo

De geur +

Annayake Tomo - De mannengeur met zeker iets

Als je op zoek bent naar een geur voor lange nachten en spannende avonden, kies dan voor Annayake Tomo. Deze sensuele mannengeur wordt gekenmerkt door een houtachtig-oriëntaalse noot. Tegelijkertijd heeft het een frisse en intense geur. Rozemarijn, citrusvruchten en lavendel vallen op in de topnoot. Ze zorgen voor een stevige frisheid. De hartnoot bevat nuances van tabak, koriander, salie, scharlei en rozenhout, waardoor een warme en elegante geur ontstaat die het eau de parfum een mysterieuze en oriëntaalse noot geeft. Annayake Tomo wordt afgerond met een basisnoot van zwarte muskus, tonkaboon, benzoëhars en kostbare houtsoorten. Al met al is het resultaat een kruidige en verfrissende geur die zelfvertrouwen, elegantie en luxe uitstraalt. Bovenal harmoniëren de kruidige akkoorden en de houtachtige basisnoot uitstekend met elkaar.

Annayake Tomo is verkrijgbaar sinds 2007 en is uitgegroeid tot een echte klassieker onder de mannengeuren. Bijzonder opmerkelijk is de rokerige en zware basis, die de Eau de Toilette Spray een kruidige, wrange en hartige toets geeft. De aantrekkelijk mannelijke herengeur bevat echter ook zachte en aromatische noten die hem een oriëntaals karakter geven. Annayake Tomo past perfect bij stijlvolle avondkleding en is de juiste eau de toilette voor speciale momenten.

Kopnoten:
Rozemarijn
Lavendel
citrusgeuren
Hartnoten:
Koriander
Scharlei
Tabak
Basisnoten:
Labdanum
Tonkaboon
muskus
Benzoë
Jaar van uitgave:
2007

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Annayake Tomo met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Ahme1979
Heerlijke geur en snelle levering

De geur is echt eens iets anders en niet 8/15. Ik had hiervoor 1 Million en was op zoek naar iets in die richting. Werkt niet opdringerig en toch elegant. Tot nu toe alleen positieve feedback gekregen. TOP!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten