Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Kagari for Him

De geur +

De vurige verleiding van Annayake Kagari for Him

Oosterse kruiden, verleidelijke bloemennoten en een elegant leerakkoord smelten samen in Annayake Kagari for Him tot een onweerstaanbare compositie. De exclusieve mannengeur is een geraffineerd eerbetoon aan de verleidelijke schoonheid van het laaiende vuur, zijn krachtige energie en verwarmende uitstraling.

De verleidelijke compositie opent met een ware explosie van specerijen. Nootmuskaat, karwij en peper ontmoeten delicate viooltjesblaadjes in deze buitengewone topnoot. Een sensuele roos ontvouwt zich in de hartnoot, zachtjes omhuld door de houtachtig-balsamico en rokerige noten van opoponax en vetiver en een geraffineerd leerakkoord. Leer en vetiver vormen ook de basis van deze exclusieve geur. Samen met een vleugje heerlijk zoete vanille ronden ze de krachtige, mannelijke compositie af en geven het een boeiende, charismatische uitstraling.

Terwijl de Annayake Kagari for Him zelf indruk maakt met zijn veelzijdige verfijning, maakt de bijbehorende flacon indruk met zijn eenvoudige, tijdloze elegantie. De slanke flacon heeft een klassieke, hoekige vorm en wordt geleverd in een felrode kleur. Deze opvallende kleur staat voor het vuur dat de geur inspireerde en maakt van de flacon ook een echte blikvanger. De elegante look wordt gecompleteerd door een wit etiket met de merknaam en de geurbeschrijving in duidelijke zwarte letters en een cirkelvormig ontwerp dat doet denken aan een gestileerd vuur. De glanzend zilveren cilindrische dop bekroont de flacon en voegt een extra vleugje verfijning toe.

Achter de verleidelijke Annayake Kagari for Him gaat het succesvolle cosmeticamerk Annayake schuil. Het in Parijs gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige Japanse schoonheidsproducten en exclusieve geuren geïnspireerd op het Verre Oosten. De producten van Annayake combineren traditie en moderniteit door gebruik te maken van kennis die al duizenden jaren wordt overgedragen en deze nieuw leven in te blazen in moderne laboratoria met innovatieve technologieën.

Het merk Annayake maakt deel uit van de Douglas Group en is sinds 1996 verkrijgbaar op de Duitse markt. De exclusieve cosmetica en geuren worden in Japan geproduceerd door POLA, een van de grootste cosmeticafabrikanten van het land met bijna 100 jaar ervaring in de branche.

De prachtige Annayake Kagari for Him maakt deel uit van de Godai collectie, een geurlijn waarmee Annayake de vijf klassieke elementen van de boeddhistische leer viert: Aarde (Chi), Vuur (Ka), Water (Sui), Wind (Fu) en Leegte, het niets, het begin van alle dingen (Ku). Naast Kagari for Him en for Her bevat de collectie de geuren Omizu (water), Dojou (aarde) en Kogai (wind) - elk in een versie voor mannen en een voor vrouwen.

Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten