Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-37%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake pour Elle

De geur +

Annayake pour Elle, een oosterse geur van lelie-van-de-vallei en kruidige tonen.

Pour Elle by Annayake is de eerste geur van Japanse cosmeticaproducten merk en is de voortzetting van het meer dan 80 jaar succesverhaal van dit ultra-moderne bedrijf met een lange traditie. Deze sensuele eau de parfum verleidt met frisse geurnuances die harmoniëren met het Verre Oosten bloemen en ontspannende essences. Zo heeft Annayake pour Elle een charismatische elegantie, die veelzijdig is, in alle geuren die de Japanse cultuur weerspiegelen en vrouwelijke sensualiteit gecombineerd.

Aan het begin van Annayake pour Elle straalt een intense frisheid uit, uitgedrukt door een verscheidenheid aan fruitige en licht spicy parfumtintennn . In de topnoot vormen de essences van bergamot, vijg, kardemom, elemihars en cipres een stimulerende frisheid. Deze melange wordt in de hartnoot aangevuld met zeer vrouwelijke, bloemige en ontspannende nuances van lelie van de vallei, roos, fresia, blauwe waterlelie, salie en mat thee. De unieke Eau de Parfum wordt gecompleteerd met uitstekende essences die de geur een langdurig effect geven.

De basis bevat fijne geuren van sandelhout, guaiachout, hinoki hout en witte musk. Zo is Annayake Pour Elle een zeer harmonieus, verleidelijk vrouwengeur. Deze buitengewone geurcreatie combineert verfrissende, intensieve geuressenties met vrouwelijke sensualiteit. Daarnaast vormt de combinatie van exclusieve geuren uit de Japanse flora met geselecteerde, klassieke en tegelijkertijd zeer edele essences een zeer harmonieus ensemble. Zo is het parfum een ideale vorm van expressie voor zelfbewuste, gelukkige vrouwen.

Kopnoten:
Vijgenblad
Groene Thee
Bergamot
Hartnoten:
wildbloemen
Lotus
Basisnoten:
muskus
houtige geuren
Parfumeur:
Lucas Sieuzac
Jaar van uitgave:
2000

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Annayake pour Elle met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Prowhy
lekkere geur!

Dit product doet wat het belooft. Een frisse geur uit uitstekend uitgezochte ingrediënten. Het heeft ook iets geheimzinnigs, iets mystieks. Beveel het graag verder aan.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten