Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-43%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Shoku Him

De geur +

Annayake Shoku Him - Een frisse geur met een speciaal karakter

Annayake Shoku Him is een eau de toilette spray voor mannen uit 2021. De geur opent met frisse, wrange bergamot en sappige citroen. Nectarine geeft de geur een subtiele zoetheid en fruitigheid. Rum zorgt voor licht alcoholische, zoet-aromatische nuances die op de achtergrond blijven. Shoku toont zijn aquatische kant in de hartnoot. Maritieme noten, gras en munt zorgen samen voor een frisse, groene geur. Zwarte peper zorgt voor een onverwachte kruidigheid die variatie toevoegt aan de geur. De basisnoot van vetiver, ambergris, benzoë en sandelhout is licht en helder. Het frisse, aquatische karakter van de geur is vrij lineair, maar rum en zwarte peper zorgen voor contrasterende accenten.

Annayake Shoku Him is een aangename geur voor elke dag. Vooral in de lente en zomer zorgt hij voor frisse energie en een helder hoofd. Met zijn gemiddelde geurlengte en duurzaamheid is hij ook geschikt voor warme temperaturen.

Het ontwerp van de Annayake Shoku Him flacon lijkt het karakter van de geur duidelijk over te brengen. De hoge glazen kubus schittert in een lichtblauwe kleur die hint naar de maritieme noten en het aquatische karakter. Op de voorkant staat een gele lijn en de naam van het parfum in het Japans en Engels, en de dop is ook felgeel. Dit is een verwijzing naar de citrusnoten van Shoku. Het ontwerp is energiek en fris, net als de geur.

Annayake is een merk van Douglas Group dat sinds 1996 op de Duitse markt verkrijgbaar is. Het cosmeticamerk is gespecialiseerd in hoogwaardige Japanse schoonheidsproducten en exquise geuren geïnspireerd op het Verre Oosten. De exclusieve producten combineren traditie en moderniteit en maken gebruik van de kennis van de Japanse cultuur die al duizenden jaren wordt overgedragen en brengen deze naar het heden met moderne methoden en innovatieve technologieën. Het in Parijs gevestigde bedrijf heeft een betrouwbare Japanse partner gevonden voor de productie van zijn exclusieve cosmeticaproducten. De cosmeticafabrikant POLA - die al bijna 100 jaar actief is in de branche en een van de toonaangevende bedrijven van het land is - produceert de exquise schoonheidsproducten en geuren.

Golven die breken op de met gras begroeide kust, gesneden bergamotten die in het heldere water plonsen - deze beelden zien we niet in de advertenties voor Annayake Shoku Him. We zien alleen de foto's van de fles en de verpakking, die misschien beter de mooie en ingetogen geur van Shoku weergeven. De beelden stralen een sublieme elegantie en frisheid uit.

Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten