Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake pour Lui

De geur +

Annayake pour Lui - Inspiratie voor de Japanse manier van leven

Het label Annayake nodigt zelfbewuste, moderne mannen uit voor een inspirerende meditatie in een betoverende Japanse zentuin. Annayake pour Lui werd gelanceerd in 2000 en is een houtachtig-kruidige geur vol magie, esprit en elegante sensualiteit. Sprankelende, fruitige geurnoten wedijveren met subtiele bloemige, groene en houtachtige accenten. De nadruk op zachte, sensuele nuances maken deze verleidelijke geur onweerstaanbaar.

Annayake pour Lui opent bedauwd als een vroege zomerochtend. Sprankelende essences van bergamot, Aziatische mandarijn en sappige appel zijn de bepalende elementen van de topnoot. Verse groene theeblaadjes zorgen voor een subtiel kruidige, aromatische ondertoon. De hartnoot is een frisse, aquatische bamboegeur. Sierlijke lotusbloesem en het delicaat zoete aroma van bloeiend katoen voegen delicate florale accenten toe en voeren de zintuigen mee naar een betoverende Japanse tuin. In de basisnoot mengt een sterke hazelnootsmaak zich met de warme, sensuele accenten van tonkaboon om een uniek geurakkoord te creëren. Houtachtige nuances en een wrang vleugje eikenmos sluiten de geur pittig en harmonieus af.

Annayake pour Lui is een onweerstaanbare geur die alle zintuigen van de drager meeneemt op een verfrissende reis naar het Verre Oosten. De sprankelende, elegante compositie is zelfverzekerd mannelijk en verleidelijk. Een unieke geurbeleving voor mannen die waarde hechten aan een moderne persoonlijke stijl of houden van een klassieke, traditionele look.

Hartnoten:
Parfümeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten