Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake pour Lui

De geur +

Annayake pour Lui - Inspiratie van Japanse manier van leven

Het label Annayake nodigt zelfverzekerde, moderne heren uit tot een inspirerende meditatie in een betoverende Japanse Zen-tuin. Gelanceerd in 2000, deze hout-kruidige geur Annayake pour Lui is vol magie, esprit en elegante sensualiteit. Spritzy fruitige geuren concurreren met subtiele bloemige, groene en houtachtige accenten. Benadrukt zachte sensuele nuances maken de verleidelijke geur onweerstaanbaar.

Annayake pour Lui opent dauwrijk als een vroege zomerochtend. Pittige essences van bergamot, Aziatische mandarijn en sappige appel zijn de bepalende elementen van de topnoot. Verse bladeren van groene thee geven ze een fijn kruidige, aromatische ondertoon. De hartnoot hoort bij de frisse, aquatische bamboegeur. Gracieuze lotusbloesem en het fijne zoete aroma van bloeiende katoen voegen delicate bloemenaccenten toe en brengen de zintuigen over in een magische Japanse tuin. In de basisnoot mengt een sterk hazelnootaroma zich met warme, sensuele tonkaboonaccenten tot een uniek parfumakkoord. Houtachtige nuances en een bittere hint van eikenmos laten de geur kruidig en harmonieus eindigen.

Annayake pour Lui is een onweerstaanbaar parfum dat alle zintuigen van de drager meeneemt op een verfrissende reis naar het Verre Oosten. De pittige, elegante samenstelling is zelfbewust mannelijk en verleidelijk. Een unieke geurbeleving voor mannen die waarde hechten aan een moderne persoonlijke stijl of van een klassiek-traditionele stijl houden.

Kopnoten:
Mandarijn
Groene Thee
Appel
Bergamot
Hartnoten:
Bamboe
Lotus
Basisnoten:
katoenbloem
hazelnoot
Tonkaboon
Parfumeur:
Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2000

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten