Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-29%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Undo

De geur +

Inspirerende kracht van Aziatische Budo traditie

Het Franse label Annayake presenteerde in 2006 zijn krachtig dynamische mannengeur Annayake Undo. De naam van de geur is ontleend aan het Japans. Het symboliseert beweging en sport. De energieke geur combineert de kracht van wijze krijgskunstenaars met inspirerende dynamiek en verfijnde elegantie.

De frisse, aquatische geur opent met bruisende energie, samengevat in een sprankelende gin en tonic. Sappige bergamot, aromatische rijpe mandarijnenschil, sprankelende scherpe kardemom en jeneverbes, essentieel voor gin, krijgen een onweerstaanbare frisheid door een scheutje citroensap. De hartnoot van Annayake Undo is wat zachter. Het straalt de vitaliteit en inspiratie uit van een warme, aanhoudende zomerregen. Geurige blauwe lavendel, veelzijdige aroma's van groene thee en korianderblad combineren met de kruidige facetten van nootmuskaat en korianderzaad om een unieke geurbeleving te creëren vol kracht en mannelijke kracht. De basis van de geur fascineert met indrukwekkende elegantie en onweerstaanbare sensualiteit. Warme tabaksnoten harmoniëren met de geur van wierook en kostbare houtsoorten, omringd door verleidelijk zachte muskus.

Annayake Undo parfum symboliseert de essentie van een ervaren budoka in een prachtige compositie van de fijnste geurnoten: vastberadenheid, moed, kracht en elegante gevechtstechnieken. Het frisse, energieke boeket is gericht op actieve, moderne mannen die krachtig en dynamisch door het leven gaan.

Kopnoten:
Mandarijn
Bergamot
citrus
Hartnoten:
Muskaatnoot
Koriander
Lavendel
Groene Thee
Basisnoten:
Labdanum
tabakblad
muskus
Eikenmos
Ceder
Jaar van uitgave:
2005

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Annayake Undo met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Hantivane
Annayake

Verceelt niet, blijft boeiend. Klassieke geur met moderne elementen. Niet opringerig, eerder discreet en elegant. Maar toch duidelijk aanwezig. Net als mijn persoonlijkheid.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten