Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annayake Miyabi Man

De geur +

Annayake Miyabi Man, de frisse zoete mannengeur van Annayake Miyabi

Mannelijke aantrekkelijkheid heeft vele wortels. Grootte en lichaamsverhoudingen, haar, ogen en gelaatstrekken kunnen al dan niet overeenkomen met de gangbare schoonheidsidealen - een man is pas "aantrekkelijk" in de klassieke zin van het woord als zijn persoonlijkheid een charismatische uitstraling heeft. Dit kan warm en open zijn of mysterieus en geheimzinnig, impulsief of bedachtzaam - maar het is nooit luidruchtig, opdringerig of op zoek naar aandacht.

Met Annayake Miyabi Man heeft Annayake een lichte, fruitige, fluwelig-kruidige geur gecreëerd die de sporen volgt van het ontvouwen van charisma: Frisse citroen en pittige bloedsinaasappel betwisten deze eerste, bijna ietwat sportieve waarneming in de topnoot. Ze leiden de weg via een onmerkbare brug van zeer subtiele anijs naar een kruidig, aromatisch karakter van kamferachtige kardemom en warm viooltje, wrange nootmuskaat en ingehouden kruidnagel.

De hartnoot van Annayake Miyabi Man gedraagt zich als een cadeaulint dat geprezen wil worden voor zijn kundige weefwerk, maar tegelijkertijd wacht om opengetrokken te worden om de echte schat die het omringt te onthullen. Het juweel van de basisnoot openbaart zich als een gepolijst arrangement van kruidige muskus en houtachtig-balsemiek sandelhout, karamelachtige tonkaboon en een vleugje vanille. Het slotakkoord van Annayake Miyabi Man zet een mannelijk, sensueel en aantrekkelijk charmant uitroepteken.

Annayake Miyabi Man is een elegante en onopvallende geur voor mannen. Een van die aroma's die vrouwen hun neus uitstrekken om intenser waar te nemen. Het parfum staat dus in de traditie van de Japanse, en gelijknamige, "Miyabi": dit traditionele esthetische ideaal belichaamt een fundamentele, gedistingeerde terughoudendheid, een verfijnde elegantie en verklaarde beleefdheid. Het impliceert dan ook de afwijzing van kunstmatige manieren, grof gedrag en ruwe omgangsvormen. In een moderne interpretatie kan "Miyabi" zeker worden vertaald als fijne stijl of verfijnde charme.

Jaar van uitgave:
2009

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Annayake Miyabi Man met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Calwascame
Annayake Miyabi

Deze geur heb ik onlangs van mijn dochter gekregen omdat ze vond dat hij echt bij mij paste. Ik moest lachen. Kleine meisjes worden groot. Ik vind hem heerlijk ruiken en het is mijn all-time favoriete geur geworden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten