Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Candy L'Eau

De geur +

Prada Candy L' Eau, de zoet-goyuraanse geur voor vrouwen

De Prada Candy L? Eau parfumreeks van L? Candy" is de term voor snoepjes, net als de geur van de producten uit het huis van het luxe-label. De originele geur werd in 2011 onthuld en kreeg in het voorjaar van 2013 een nieuwe uitgave. Terwijl de eerste creatie nog moeilijker was, leverde Prada Candy L' Eau lichtheid op en de zoete noten zijn wat ontspannener. Vers en vrolijk, een mix van zoete en sprankelende noten, kan het aroma verslavend zijn.

De geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten zorgen samen voor een geraffineerde geur: Prada Candy L' Eau. De moderne vrouw van de wereld siert zich met bloemige noten, fruitige toevoegingen van citrus nuances en een snufje kruiden. Prada Candy L? eau is een triad van benzoë, karamel en witte muskus . Oosterse bloem- en citroennoten zorgen voor een unieke levendigheid. De Siciliaanse kalk en mandarijn produceren vitaliteit in de zintuigen, lichtheid en kruiden.

Prada Candy L? Eau is speels en jeugdig, licht en ook ideaal voor de zomermaanden. Prada Candy L? Eau is zo zoet als snoepjes met een lichte karamel noot. De serie is sensueel en intens en weerspiegelt de luxe van het merk Prada. Een luxe vrouwengeur met vele facetten, die meer biedt dan alleen frisheid. Top notesCitrusvruchten, hartnotenCitrus, gecentreerde wikke, basisnotenBenzoeKaramel, Witte muskus.

Kopnoten:
citrusvruchten
Hartnoten:
welriekende lathyrus
Basisnoten:
Benzoë
karamel
witte muskus
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten