Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Is niet iedereen een paradox? Prada Paradoxe is een parfum van bloemige zoetheid, in het hart waarvan een boeket witte bloemen zijn geurige pracht ontvouwt.

Prada Paradoxe goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Prada Paradoxe: De blijvende neroli-geur die de sensueel-vrouwelijke dimensie op zijn kop zet

Als een delicate, rosékleurige Cupido's pijl, Prada 's nieuwe bloemige moleculaire geur Prada Paradoxe. In 2022 betreedt het Parijse luxehuis de wereld van de nieuwe moleculaire geuren die de verschillende facetten van populaire aroma's gebruiken en ze door middel van laboratoriumvaardigheden ontketenen om nieuwe, ongekende geursensaties te creëren: Geëxtraheerde neroliknoppen zorgen voor een unieke bloemige frisheid, biologisch getransformeerde amber vult sensualiteit met levendige warmte en de nieuwe muskusmolecule serenolide suggereert een subtiele sensualiteit die zelfs voelbaar is in de geur.

Vrouwen die hun tegenstrijdigheid en compromisloosheid willen uitdrukken, worden uitgenodigd om Prada Paradoxe zelf te ontdekken. Ondanks alle ambitie is de essentie sensueel, vrouwelijk en verzoenend: frisse topnoten van Calabrische bergamot, mandarijn en peer ontmoeten een romantisch, bloemig hart van neroli, bittere oranjebloesem en jasmijn sambac absolu, om te landen in een zachte basis van amberakkoorden, Laos benzoë, Madagaskar vanille en witte musk.

Met haar parfum Paradoxe, geïllustreerd door de omkering van het bekende Prada driehoeklogo als fles, onderstreept bedrijfserfgename Miuccia Prada haar breuk met traditionele modeconventies. Chic, gekoppeld aan minimalisme en avant-garde: dit radicalisme van haar nieuwe collectie, ondersteund door ontwerper Raf Simons, komt nu ook tot uiting in de geur.

Om hun project te realiseren, werkten Miuccia en Raf samen met Givaudan parfumeurs Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu en Antoine Maisondieu. Het team van chemicus Nadège, rijzende ster Maisondieu en shooting star Shyamala Maisondieu, winnares van de Prix Coty in 2019, vertaalde hun thema van tegenstrijdigheid in olfactorische contrasten: definiërende neroli en jasmijnnoten resoneren in het akkoord met sensuele amber en zachte, poederige muskusnuances. De parfumeurs onderwierpen ook hun geurproductie aan verandering: voor het eerst gebruiken ze een extractietechniek die de aroma's van de neroliknop vangt nog voor deze opengaat. Waar mogelijk betrekt Prada ook de kostbare ingrediënten van de geur, zoals Marokkaanse neroli-olie, van duurzame teelt.

Actrice, activiste en VN-ambassadrice voor vrouwenrechten Emma Watson treedt op als ambassadrice voor de Prada Paradoxe. Met een brutale, donkere pixie promoot de vrije denker, die naar eigen zeggen in geen enkel hokje past, de geur om te pleiten voor duurzaamheid, radicale verandering en empowerment. Voor Emma Watson is een parfum een blauwdruk van de ziel. Het moet niet pretenderen mooi te zijn, maar de persoonlijkheid van elke vrouw illustreren. Emma Watson regisseerde de commercials voor Prada Paradoxe zelf. Ze werd bijgestaan door de Britse modefotograaf Harley Weir, bekend van haar fotoseries voor Balenciaga, Céline en Stella McCartney.

Neem deel aan het experiment op Prada Paradoxe. De fles alleen al zal je aan het praten krijgen: de zwart-roze pijlvormige omtrek slaat in als de bliksem, maar kan alleen onder een hoek staan. Rechte lijnen waren gisteren...

Parfümeur:
Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu, Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2022

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten