Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Paradoxe

De geur +

Prada Paradoxe: De duurzame neroli-geur die de sensuele vrouwelijke dimensie op zijn kop zet

Als een delicate, rosékleurige Cupido's pijl, Prada 's nieuwe bloemige moleculaire geur Prada Paradoxe. In 2022 betreedt het Parijse luxehuis de wereld van nieuwe moleculaire geuren die de verschillende facetten van populaire aroma's nemen en ze door middel van laboratoriumvaardigheden ontketenen tot nieuwe, ongekende geursensaties: Geëxtraheerde neroliknoppen zorgen voor een unieke bloemige frisheid, biologisch getransformeerde amber vult sensualiteit met levendige warmte, en de nieuwe muskusmolecule serenolide suggereert een subtiele sensualiteit die zelfs in de ingang van de geur voelbaar is.

Vrouwen die hun tegenstrijdigheid en compromisloosheid tot uitdrukking willen brengen, worden uitgenodigd om zelf Prada Paradoxe te ontdekken. Ondanks zijn ambitie is de essentie sensueel-vrouwelijk en verzoenend: frisse topnoten van Calabrische bergamot, mandarijn en peer ontmoeten een romantisch-bloemig hart van neroli, bittere oranjebloesem en jasmijn sambac absolue, om te landen in een zachte basis van amberakkoorden, benzoë uit Laos, vanille uit Madagaskar en witte muskus.

Met haar parfum Paradoxe, geïllustreerd door de omkering van het bekende Prada driehoeklogo als fles, onderstreept erfgename Miuccia Prada haar breuk met de traditionele modeconventies. Chique, gekoppeld aan minimalisme en avant-garde: dit radicalisme van haar nieuwe collectie, ondersteund door ontwerper Raf Simons, komt nu ook tot uiting in het parfum.

Om hun project te realiseren werkten Miuccia en Raf samen met Givaudan parfumeurs Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu en Antoine Maisondieu. Het team van chemicus Nadège, rising star Maisondieu en shooting star Shyamala Maisondieu, winnares van de Prix Coty in 2019, vertaalde hun thema van tegenstrijdigheid in olfactorische contrasten: definiërende neroli en jasmijnnoten resoneren in het akkoord met sensuele amber en zachte, poederige muskusnuances. De parfumeurs hebben ook hun geurproductie aan verandering onderworpen: voor het eerst gebruiken zij een extractietechniek waarbij de aroma's van de neroliknop worden opgevangen nog voordat deze opengaat. Waar mogelijk betrekt Prada ook de kostbare ingrediënten van zijn geur, zoals Marokkaanse neroli-olie, van duurzame teelt.

Actrice, activiste en VN-vrouwenrechtenambassadeur Emma Watson treedt op als ambassadrice voor de Prada Paradoxe. Met een brutale, donkere pixie promoot de vrije denker, die naar eigen zeggen in geen enkel hokje past, de geur om te pleiten voor duurzaamheid, radicale verandering en empowerment. Voor Emma Watson is een parfum een blauwdruk van de ziel. Het moet niet pretenderen mooi te zijn, maar de persoonlijkheid van elke vrouw illustreren. Emma Watson regisseerde zelf de commercials voor Prada Paradoxe. Zij werd bijgestaan door de Britse modefotograaf Harley Weir, bekend van haar fotoseries voor Balenciaga, Céline en Stella McCartney.

Neem deel aan het experiment op Prada Paradoxe. De fles alleen al zal je doen praten: zijn zwart-roze pijlvorm slaat in als de bliksem, maar kan alleen onder een hoek staan. Rechte lijnen waren gisteren...

Kopnoten:
Calabrische bergamot
tangerijn
Peer
Hartnoten:
Neroli
bittersinaasappelbloesem
Tunesische sinaasappelbloesem
jasmijn-sambac-absolue
Basisnoten:
ambrofix
Bourbon-vanille
Serenolid
Siam-benzoë
Parfumeur:
Nadège Le Garlantezec, Antoine Maisondieu, Shyamala Maisondieu
Jaar van uitgave:
2022

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten