Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Egal, hoe ver de mens technisch vooruitgaat, de natuur zal altijd zijn sterkste tegenstander blijven.

De zoet-synthetische Prada Luna Rossa Sport maakt deel uit van de Luna Rossa serie, die geïnspireerd is op de interactie tussen mens en natuur. De geuren zijn sterk, fris en ontegenzeggelijk emoties oproepen.

Prada Luna Rossa Sport kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Luna Rossa Sport: de slanke, elegante mannengeur van Prada

Het parfum Prada Luna Rossa Sport is een zeer interessante geur die levensecht is en deze joie de vivre tot leven brengt. levendigheid op zijn draagstof. Het parfum is zeer mannelijk en compromisloos. Bovendien heeft Prada Luna Rossa Sport een zeer interessante en gevarieerde mix van pure dynamiek en aromatische frisheid. Echter, de geur is altijd vol elegantie op een sensueel niveau. Prada Luna Rossa Sport opent zijn deuren met een top noot van gember, jeneverbes en lavendel.

Hier wordt een fruitig aroma gecreëerd, dat de geur licht accentueert en mild doet lijken. In de hartnoot vindt u de essences van amber en hooi weer, die de geur zijn frisheid en specerijen verlenen. Voor de moderne man wordt deze geur gecompleteerd door typische mannelijke aroma's zoals vanille, tonkaboon, heliotroop en muskus in de basisnoot. Juist deze mix maakt van het parfum een absolute klassieker waarvan de geschiedenis nog niet ten einde is.

Kopnoten:
Gember
Jeneverbes
Lavendel
Hartnoten:
Amber
hooi
Basisnoten:
vanille
Tonkaboon
Heliotroop
muskus
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten