Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Met Prada in 2003 waagde hij Amber pour Homme zich aan de wereld van de mannengeuren. Zelfs met deze geur van Fougère is het Italiaanse luxemerk erin geslaagd een fascinerend, verleidelijk parfum te creëren dat in geen geval onderdoet voor de geuren van vrouwen.

Een geur vol contrasten die een blijvende indruk achterlaat.

Prada Amber pour Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De herdefiniëring van mannelijkheid - een oosterse geur van vuur en vlammen.

De Prada Amber pour Homme geurreeks heeft zichzelf tot taak gesteld om de essentie van Amber te herontdekken en, bovenal, opnieuw te definiëren. De geheime geur, die in dit streven is geslaagd, is vol sensualiteit en beweegt ver van de saaie mainstream af. Amber en leder worden gecombineerd met verse noten. In de topnoot worden bergamot en mandarijn gebruikt, in de hartnoot maken de sinaasappelbloesemverstuivers en saffraan de basisnoot zo onvergelijkbaar. Hoofd- en hartnoten worden gekenmerkt door florale nuances die een verleidelijk effect creëren. De basisnota in de Prada Amber pour Homme serie is in de eerste plaats verantwoordelijk voor Masculinity van de geur. Naast de reeds geprezen saffraan worden hier ook Labdanum, tonkabonen, vanille en patchoeli gebruikt. Maar dat is nog niet alles voor Prada. Leren en sandelhout hebben ook een onvergelijkbaar effect. Dit maakt van de Prada Amber Pour Homme serie een parfumreeks die niet alleen Amber herdefinieert. Het is ook een nieuwe definitie van het begrip moderne mannelijkheid. Poeders accenten zijn net zo dominant als de warme geur van muskus. Het resultaat is een warme geur die uitstekend in balans is door de bloemenfruent accenten.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Mandarijn
sinaasappelbloesemolie
Hartnoten:
Geranium
Vetiver
Sinaasappelbloesem
muskus
Myhrre
Basisnoten:
Sandelhout
Labdanum
leder
vanille
Tonkaboon
Safran
Patchoeli
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Prada Amber pour Homme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar van Coultan
Medicijn

Iedere morgen als ik deze geur op doe, heb ik zin in de rest van de dag. Vooral bij de donker wordende dagen een goed "medicijn" voor mij.

Commentaar van Prive1970
Prada Amber pour Homme

Prada Amber pour Homme is een moderne herengeur met een luxe uitstraling, zoals alle producten van Prada. Draag hem al een aantal maanden, maar vooral bij speciale gelegenheden.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.