Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Gemaakt door Daniela Andrier, is het een Prada Candy speels, zoet en gastronomisch parfum. Het roept associaties op met fijne suikerspinnen of volle snoepjes - heerlijk!

De geur begint met een nogal wrange topnoot van muskus. Alleen in de hart- en basisnoten onthult zich de ware aard van deze "zoetheid": benzoë en karamel geven de vrouwengeur zijn onmiskenbare noot.

Prada Candy kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Prada Candy - rebelliezoete zoetheid voor de onconventionele vrouw

Prada Candy houdt wat de naam belooft: het parfum, dat een van de meest populaire geuren voor vrouwen is, straalt een jeugdige, zoete noot uit. De geur wordt echter geopend door een scherpe topnoot van kruidige muskus, die een betoverend en verleidelijk effect heeft. De topnoot en de hart- en basisnoot vormen dus een onconventioneel contrast, dat uniek is in zijn combinatie. Het karakter van Prada Candy wordt versterkt door de hartnoot van benzoë, een romige poedergeurende hars die warmte uitstraalt. is het enige parfum dat benzoë Prada Candy bevat in een concentratie van twaalf procent. Dit wordt onderstreept door de zoetheid van de karamelbasisnoot.

De geurcombinatie bedwelmt de zintuigen en biedt een onvergelijkbare ervaring. In eerste instantie lijkt Prada Candy het speels en zoetig, maar in combinatie met de oosterse, taaie muskus provoceert het en toont het zo alle facetten van een jonge, opwindende vrouw. De geur geeft niet om conventies en portretteert zelfbepaalde vrouwen die nemen wat ze willen en ziet er ongelooflijk verleidelijk uit. De muskusnoot maakt de geur ook tijdloos. De onconventionele combinatie van typische fijnproeversnoten klinkt als een speels en ietwat uitdagend popakkoord dat je keer op keer wilt horen.

Kopnoten:
muskus
Hartnoten:
Benzoë
Basisnoten:
karamel
vanille
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2011

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Prada Candy met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Maideared
zeer goed

Het parfum heeft een heerlijk zoete geur en laat mijn vriendin als een engeltje ruiken. Ik kan het elke vrouw aanbevelen. Passend biedt Prada ook nog een heerlijke bodylotion aan! Aanrader!!!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-33%1