Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Candy Gloss

uitverkocht producten +

De geur +

De perfecte geur met de Prada Candy Gloss

Prada Candy Gloss biedt een onvergetelijke geurbeleving met prachtige bloemencomponenten. Dit is een elegante eau de toilette spray voor de moderne vrouw die de dag met succes wil beginnen. Dit is te zien in de topnoot, die een verleiding is van zachte nuances. Deze bestaat uit zwarte bes en zure kers. Bijzonder belangrijk is de hartnoot, die gedomineerd wordt door zoete roos, perzik en oranjebloesem absoluut. Deze sensuele geurcompensatie is echter nog niet compleet. Tenslotte wordt de basisnoot afgerond met warme vanille, muskus, Laos benzoë en heliotroop.

Deze intense geur van het Italiaanse label Prada is gericht op alle vrouwen die met passie en charme levensgenot en impulsiviteit willen tonen. Ook mannenharten zullen verrast worden door deze veelzijdige vrouwelijkheid. De compositie van Prada Candy Gloss is een onmiskenbare geurcocktail die nog lang in de herinnering zal blijven hangen en een gewenste aura uitstraalt. Als u op zoek bent naar een trendy en originele eau de toilette spray, moet u eens goed kijken naar Prada Candy Gloss.

Misschien kan deze geurbeleving ook uw onmiskenbare visitekaartje worden. Een verfrissende fruitige hint van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten was de voorhoede van de ontwikkeling van dit parfum. U kunt deze geurbeleving bij Prada Candy Gloss bestellen voor een redelijke prijs.

Kopnoten:
Kersen
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Perzik
Basisnoten:
Heliotroop
Benzoë
muskus
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1