Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada L'Homme is een poederachtige mannengeur die bloemige akkoorden van iris, viooltje en rozengeranium combineert met taart zoals cederhout, peper en patchoeli.

De mannelijke tegenhanger van Prada La Femme, eveneens uitgebracht in 2016, werd gecreëerd door Daniela Andrier, die al verantwoordelijk is voor veel van de geurcomposities van het Italiaanse modehuis.

Prada L'Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Prada L. Homme, de poederachtige kruidige mannengeur.

Prada L'Homme presenteert zich als de nieuwe mannengeur van de Italiaanse modehuis- en luxe lederwarenfabrikant Prada uit Milaan, die in augustus 2016 samen met de vrouwengeur La Femme Prada werd gelanceerd. Deze sensuele, luchtige, lichte maar diepgaande fougère geur maakt deel uit van het parfum La Femme Prada et L'Homme Prada en vormt de mannelijke tegenhanger van de vrouwelijke parfum La Femme Prada. Het parfumpaar kenmerkt zich door duidelijke verschillen en leidt door herinneringen, plaatsen en tijd. De mannelijke en vrouwelijke geuren ontmoeten elkaar sensueel en combineren zich in een esthetische relatie door traditie en experimentatie.

L'Homme richt zich op de identiteitskwestie en daarom wordt de mannengeur bewust L'Homme Prada (de Prada-man) genoemd. Dit betekent echter niet dat een bepaalde man. Prada eert de diversiteit van identiteiten, de individualiteit en de talloze verschillen van mannen met dit parfum en keert zich af van het cliché-symbool van één icoon.

Prada L'Homme gaat in op de dualiteit van de mannelijke identiteit en is een mannelijke geur van contrast, tweezijdigheid, lagen, veelzijdigheid en confrontatie. Een lichte, koele afstand ontmoet weelderige sensuele absorptie, terwijl mannelijke tradities met veelzijdige ingrediënten worden gecombineerd met vrouwelijke noten. Als mannelijke fougèregeur worden hier de klassieke codes van oranjebloesem, patchoeli en geranium gedragen, afgewisseld met de basiselementen iris en amber in de wisselwerking tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid.

Deze zeer sensuele geurcompositie opent met een topnoot van neroli en peper. Iris, amber, violet en geranium ontvouwen zich in de hartnoot. De compositie wordt ondersteund door de stabiele basisnoot van patchoeli en cederhout. De mannelijke geursamenstelling Prada L'Homme oogt zowel licht als diepzinnig en is zeer sensueel.

Kopnoten:
Peper
Viooltje
Ceder
Hartnoten:
Patchoeli
Neroli
roosgeranium
Basisnoten:
Iris
Amber
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-12%1