Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Amber

De geur +

De gracieuze vrouwengeur - Prada Amber

Prada Amber is de naam van het parfum voor vrouwengeurPrada Amber. De sierlijke Eau de Parfum Spray, die ook met een elegante externe verstuiver te koop is, straalt een mysterieuze en sensuele warme geur uit die niet snel vergeten wordt. De drie parfumeurs Carlos Benaim, Clement Gavarry en Max Gavarry creëerden een bijzondere geurcreatie met Prada Amber, wiens verleidelijke geur karakter ongeëvenaard is. En toch kan het concept achter de geur niet eenvoudiger. Sinds het begin van de parfumerie is Amber, ook bekend onder de naam Ambra, aanwezig in Eau de Parfums en Eau de Toilettes. In feite is Amber in de meeste gevallen precies het parfum dat de geur van vrouwen en mannen hun verleidelijke facetten verleent. De compositie van Prada Amber is bedoeld als eerbetoon aan dit specifieke parfum en om het te benadrukken.

De Eau de Parfum opent met een zeer zachte topnoot van verschillende groene en fruitige geuren. Al in de hartnoot onthult de Prada-geur haar licht oosterse en romige geur, die wordt gedomineerd door jasmijnbloesems, ylang ylang ylang, rozenblaadjes, delicate honing en anjers. Alleen in de basisnoot komt de bittere en verleidelijke amberkleurige noot naar voren, zachtjes omringd en versterkt door aroma's van sandelhout, patchoeli, muskus, eikenmos en vanille.

Kopnoten:
Bergamot
Estragon
vruchten
Groene Accenten
Hartnoten:
Honing
Jasmijn
Anjer
Roos
Ylang Ylang
Basisnoten:
Amber
Benzoë
Eikenmos
muskus
Patchoeli
Sandelhout
vanille
Parfumeur:
Carlos Benaïm, Clément Gavarry, Max Gavarry
Jaar van uitgave:
2004

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Prada Amber met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Withated
Een geweldige geurtje

Dat ik iedere keer weer graag ruik. Ook mijn omgeving houdt er van. Ik beveel he graag aan. Ook mijn vriendin heeft hem inmiddels geprobeerd en aangeschaft.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-25%1