Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Elegant en vol Italiaanse levensvreugde. De bloemrijke-crème Prada La Femme heeft alles wat vrouwen die hun eigen weg kiezen liefhebben.

Daniela Andrier creëerde een heerlijk vrouwelijk parfum voor de hedendaagse vrouw uit frangipani, ylang-ylang, vanille, bijenwas, tuberoos en vetiver.

Prada La Femme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Prada La Femme, de bloemige en romig romige geur voor vrouwen

Een geur komt zelden alleen. Zo dacht Prada en in augustus 2016 lanceerde het twee nieuwe geuren: de mannengeur L'Homme Prada en de vrouwengeur Prada La Femme. De twee geuren zien elkaar als wegwijzers en gaan, net als man en vrouw in een relatie, een nauwe symbiose aan.

La Femme Prada is een geur voor de elegante en verfijnde vrouw van vandaag die in vrede met zichzelf leeft.

De eerste indruk wordt gegeven door tuberoos en vetiver. Tuberoos, ook wel bekend als nachthyacint, geeft een intens zoete bloemengeur, die onderschept wordt door de houtachtige en koele geur van de vetiver. De eerste vluchtige indruk wordt vervangen door de hartnoot, een creatie van vanille en bijenwas. Het onmiskenbare en stimulerende aroma van vanille wordt door de toevoeging van bijenwas vakkundig onderstreept en langer bewaard. De basisnoot of blijvende indruk is een compositie van frangipani en ylang-ylang. De Frangipani behoort tot de familie van de witte bloemen, ze ruiken intens en gevarieerd, van fruitig-zoet tot sensueel romig. Net als Frangipani ruikt Ylang-Ylang vooral 's avonds en 's nachts intens. Hun geuren worden ook gebruikt in de aromatherapie en zijn daarom de ideale metgezel voor een geurreis met de Prada La Femme geurserie.

Een sensuele reis met herinneringen aan bepaalde momenten en gebeurtenissen.

Kopnoten:
Tuberoos
Vetiver
Hartnoten:
vanille
bijenwas
Basisnoten:
Maagdenpalm
Ylang Ylang
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-55%1