Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Infusion de Fleur D'Oranger

De geur +

Prada Infusion de Fleur D'Oranger - een frisse zomergeu

Prada Infusion de Fleur D'Oranger presenteert een frisse bloemige eau de parfum voor vrouwen. Het ontvouwt een onweerstaanbare, delicate en charmante geur die doet denken aan glorieuze mediterrane zomerdagen. De compositie begint met een sprankelende topnoot met de sensuele noten van Indiase jasmijn sambac en Tunesische oranjebloesem. Parallel hieraan stijgen de fascinerende bloemige noten van Marokkaanse sinaasappelbloesem en Indiase tuberoos op. De geur wordt afgerond met Tunesische neroli.

Het Eau de Parfum Infusion de Fleur D'Oranger biedt Prada in een stijlvolle en klassevolle flacon die het vintage design van de parfumcollectie Prada Les Infusions volgt. De rechthoekige fles is gemaakt van hoogwaardig, massief glas met een verstevigde bodem en licht afgeronde zijkanten. Op de bodem van de flacon is een gekleurde folie aangebracht, die de hele flacon doet glanzen in een delicaat oranje dat bij de geur past. De eau de parfum glinstert door het transparante heldere glas. Op de schouders van de fles beschermt een cilindervormige sluiting in een verfijnd oranje de verstuiver. Een edel metalen etiket met het traditionele embleem van Prada uit 1913 is geïntegreerd op de voorkant van de glazen fles. De fles is ontworpen door Lalique, het traditionele Parijse bedrijf voor glaskunst.

Het damesparfum Prada Infusion de Fleur D'Oranger werd in 2009 gelanceerd. Er is een nieuwe variant van het parfum dat in 2015 op de markt verscheen. Prada Infusion de Fleur D'Oranger maakt deel uit van de geurcollectie Prada Les Infusions. Naast Infusion de Fleur D'Oranger bevat deze collectie ook de geuren Prada Infusion d'Iris (2007), Prada Infusion d'Amande (2015), Prada Infusion de Vétiver (2010), Prada Infusion de Rose (2011), Prada Infusion de Mimosa (2016) en Prada Infusion d'Oeillet (2015).

Deze collectie biedt bijzondere, levendige en subtiele geurcomposities van hoogstaand, verfijnd vakmanschap, gebaseerd op oude parfumtechnieken. De geuren vertegenwoordigen essenties van het geheugen. Intens en intiem tegelijk, elke geur geeft indirect een vluchtige hint. Een soort déjà vu of olfactorische flirt met het verleden en tegelijk een glimp van de toekomst. Een transformerende ontmoeting waaruit iets onverwachts te voorschijn komt, zowel het vertrouwde als het nieuwe.

Prada Infusion de Fleur D'Oranger, waarin oranjebloesem centraal staat, is een heerlijk delicate, zachte en charmante geur die bijvoorbeeld individueel mooie herinneringen oproept of associeert aan een onvergetelijke zomer. Dit parfum wordt in de reclamecampagne apart en samen met de parfumcollectie in diverse aantrekkelijke foto's aangeprezen.

Daniela Roche Andrier werd geboren in Heidelberg en studeerde aanvankelijk filosofie aan de Sorbonne Université in Parijs, alvorens zich te interesseren voor parfumerie. Ze is opgeleid bij Chanel en heeft gestudeerd aan de Roure parfumschool. Daniela Roche Andrier is parfumeur bij Givaudan en is ook getrouwd met Gilles Andrier, CEO van Givaudan. In de loop van haar carrière heeft Daniela Roche Andrier talrijke parfums gecreëerd voor gerenommeerde merken. Dit zijn onder andere Bvlgari Maravilla (2014), Giorgio Armani Emporio Armani She (1998), Gucci Eau de Parfum (2002), Tiffany Intense (2018) en Bottega Veneta Knot Eau Florale (2015).

Kopnoten:
Indiase jasmijn-sambac
Tunesische sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Marokkaanse sinaasappelbloesem
Indiase tuberoos
Basisnoten:
Tunesische neroli
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2009
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-38%1