Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Candy Kiss

De geur +

Snoep kus van Prada: de zoet-oriental verleidingsactie

Prada Candy Kiss van 2011 is magische vrouwelijke. De geur toont een zeer individuele, uitbundige zijde van de vrouw. Zoet en gourmandig is waar de odeur vandaan komt. De aroma's verenigen zich in een bijna oosterse geurbeleving. In de topnoot speelt witte muskus een solo, gevolgd door een midden van benzoïne en vanillearoma' s. De basis is ook een singleplayer. caramel geeft een gewaagde zoetheid.

Hoewel, de geur blijft niet kleven zoals de ingrediënten suggereren. De resinous benzoe verwijdert de kleverigheid van de karamel en laat achter een poederige geur. Benzoe zelf doet denken aan chocolade en vanillekoekjes, maar niet kruimelig maar warm en romig. De muskus is zeer gelijkaardig in structuur aan de feromonen en een grote prelude als afrodisiacum voor deze hartstochtelijke eau de toilette. Musk ruikt zoet en licht naar kaneel.

De combinatie van ingrediënten is net als de snoepafdeling of de kerstmarkt. Het' teveel' was absoluut succesvol. Met deze geur is het geparfumeerde water bijzonder geschikt voor dansavonden of diners bij kaarslicht. De creatie begeleidt heerlijk door het koude seizoen of naar spannende nachten in de zomer. Candy Kus onderstreept de moed en adture van een onafhankelijke vrouw en wil in alle dimensies overstorten.

Kopnoten:
muskus
Hartnoten:
muskus
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
muskus
vanille
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-42%1