Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Infusion d'Amande

uitverkocht producten +

De geur +

Prada Infusion d'Amande - Delicate verleiding in een elegant gewaa

Prada Infusion d'Amande - een verzachtende amandelgeurHet Eau de Parfum Prada Infusion d'Amande verspreidt een troostende geur van amandel, marsepein en poeder. De zoete unisexgeur werd in 2015 uitgebracht, en sindsdien heeft het delicate parfum een steeds groter wordende schare fans gevonden. Want de combinatie van zoete en frisse geuren, een perfect gevormde romigheid die gepaard gaat met een grote poederigheid, is niet iets wat je elke dag tegenkomt. In het begin begint Prada Infusion d'Amande met de kruidige geur van steranijs, die onmiddellijk gevolgd wordt door de marsepeingeur van bittere amandel. De zware, naar vanille geurende heliotroop, muskus en de balsamico tonkaboon absolu zorgen voor zoete, poederachtige, bloemige en romige noten. Infusion d'Amande is een lichte geur die de dag verfraait als tere bloemblaadjes.

De flacon van Prada Infusion d'Amande bekoort door zijn transparantie. De lichtblauwe geur glinstert door het glanzende, heldere glas. Alles spreekt van delicatesse, frisheid en lichtheid. In het midden van de kubusvormige flacon bevindt zich de plaquette met het embleem van Prada. De zilverkleurige pet is versierd met een lichtblauwe, brede lederen band die verwijst naar de oorsprong van het modebedrijf. De flacon symboliseert met weinig middelen een klassieke elegantie en zelfverzekerdheid, die nog duidelijker tot uiting komt door de delicate tinten.

De van oorsprong Duitse parfumeur Daniela Andrier creëerde het Eau de Parfum Prada Infusion d'Amande. Na een filosofiestudie aan de Sorbonne in Parijs besloot zij zich te verdiepen in de filosofie en de creatie van parfums en volgde zij een opleiding aan de Parfumschool van Roure, die nu deel uitmaakt van Givaudan. Ze werkt er nog steeds. Haar creaties gaan altijd weg van clichés en zijn gebaseerd op pure ingrediënten. Andrier heeft geuren gecreëerd voor o.a. Prada, Gucci en Guerlain. Haar meest succesvolle geuren zijn Prada Candy, Tiffany Eau de Parfum en Miu Miu.

De reclamefotografie voor Prada Infusion d'Amande toont de glanzende glazen fles in een beeld waarvan de delicate pasteltinten onmiddellijk kalmeren en verfrissen. De fles is ondergedompeld in een reflecterend wateroppervlak, het water spat weg naar de zijkanten. Rechts van de fles zijn roze amandelbloesems te zien, ook weerspiegeld in het water. Achter de bloesems, stapelt het water zich op als bloemblaadjes. Deze foto geeft perfect de doorschijnendheid van het parfum weer. Hoewel het een warme geur is met zoete elementen van amandel, marsepein en heliotroop, is het toch een lichte geur die bij veel gelegenheden past.

Basisnoten:
bitteramandel
Heliotroop
tonkaboon-absolue
muskus
Steranijs
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2015
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten