Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Infusion de Mimosa

De geur +

Infusion de Mimosa - Zachte bloemige luxe geur van het huis van Prad

De in 2016 gelanceerde geur Infusion de Mimosa van het Italiaanse luxelabel Prada is een spel van bloemige en poederachtige componenten. Zoals gebruikelijk bij de geuren van de Les Infusions de Prada collectie, staat ook hier het gelijknamige ingrediënt op de voorgrond. In de geur staan de zachte bloemige accenten van mimosa centraal. Prada Infusion de Mimosa is een delicate en speelse geur die zowel door mannen als vrouwen kan worden gedragen. De geurcompositie is een liefdesverklaring aan het leven - aan vreugde, vrolijkheid en geluk.

Prada Infusion de Mimosa opent met bloemige akkoorden van steranijs en de frisheid van mandarijn. Het hart van de geurcompositie is samengesteld uit delicate noten van rozenbloesem, de zoetheid van aardbei en de bloemige essentie van mimosa. Dit is ook waar de geur zijn bepalende charme krijgt. De compositie wordt vakkundig gecompleteerd door een perfect contrasterende basis van heliotroop en muskus, die het parfum aardt en het een diepe noot geeft. Het is dit geslaagde samenspel van poederig en bloemig, zoet en kruidig en de subtiel houtachtige geurelementen die Prada Infusion de Mimosa tot het nobele en luxueuze Eau de Parfum maken waarvoor het zowel door vrouwen als mannen wordt gewaardeerd.

Het boeket van bloemen, citrus en fruitige accenten creëert een sensueel en natuurlijk geurgevoel - heerlijk fris, licht en zacht. Je bewust worden van het hier en nu en pure vreugde voelen is precies wat je kunt bereiken met Prada Infusion de Mimosa.

Basisnoten:
Steranijs
Mimosa
Mandarijn
roos absolue
Aardbei
Heliotroop
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten