Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een hommage aan een van de mooiste bloemen ter wereld: Prada Infusion d' Iris maakt deel uit van de Les Infusions-collectie van het Italiaanse mode-etiket, dat gewijd is aan prachtige bloemen als roos of tuberoos.

Prada brengt hulde aan de iris met zijn bloemrijke poederachtige geur. Het is een lichte, frisse en verfijnde geur die zich als een sluier rond de naakte huid wikkelt.

Prada Infusion d'Iris kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Prada Infusion d'Iris : De nieuwe visie op de irisgeur

Met Prada Infusion d'Iris vanaf 2015 heeft parfumeur Daniela Roche-Andrier haar succesvolle geur uit 2007 herontworpen als onderdeel van de Soliflor editie Les Infusions de Prada. Zijn thema bloem, de iris, onderwerpt zich niet langer aan een voorgerecht om in het geurige hart te liggen, op een benzoë wierookstokje. In de nieuwe interpretatie ontvouwt ze haar sensualiteit impulsief, lineair omgeven door boventonen van mandarijn en neroli, cederhout en benzoë. Zo treedt Prada de geurenwereld van morgen binnen: puristisch en monothematisch zijn haar boeketten met exquise ingrediënten verlichte themawerelden zonder geurpiramide.

Met Les Infusions heeft Prada nog vijf andere geuren uitgestraald: Infusion de Fleur d'Oranger (2009) en Infusion de Vetiver (2010) zijn nieuw geënsceneerd. Infusion d'Iris Cèdre, Infusion d'Amande en Infusion d'Oeillet werden toegevoegd. Allen creëerden Andrier als soliflore unisex geuren. Met zijn Soliflor-geuren voldoet het luxelabel Prada aan de huidige geurzenuw. Tegelijkertijd bewijst bedrijfsopvolger Miuccia Prada opnieuw haar moed om de regels te overtreden. Miuccia's "Ugly-Chic" heeft ook gebroken met Prada's modeconventies op het gebied van design. Vanaf 2015 zal Prada Infusion d'Iris een ode zijn aan de moderne mannen en vrouwen in het leven die zich niet tevreden stellen met het begin, maar hun kostbaarheid en hun gevoelens op hun tong uitdragen!

Basisnoten:
Iris
Neroli
Mandarijn
Cederhout
Benzoë
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-40%1