Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Infusion d'Oeillet

De geur +

Kruidige kruidnagel in een poederig-sensueel gewaad

Prada heeft met Infusion d'Oeillet een intens eerbetoon aan het kruidige, sensuele aroma van kruidnagel gecreëerd. Deze verleidelijke uniseksgeur bekoort door zijn eenvoudige maar harmonieuze samenstelling, die de krachtige anjer - "oeillet" in het Frans - vakkundig in het centrum plaatst zonder opdringerig of overladen over te komen.De unieke kruidigheid van de anjer wordt zachtjes omringd door een verrassend frisse, bloemige fusie van nobele geurnoten. Indonesische patchoeli voegt een zware, mystieke noot toe aan deze buitengewone geur. Een vleugje oosterse weelde wordt toegevoegd door de intens zoete, licht pikante styrax. Edele sandelhout geeft de geur een uitgesproken elegantie. De verkwikkende citrusnoten van mandarijnessence zorgen voor een fris, fruitig contrast. Deze unieke samenstelling geeft Prada Infusion d'Oeillet een heel eigen sensuele, delicate poederigheid, gekoppeld aan een opwindende kruidige noot. Een heerlijke, opwindende geur voor dames en heren.

Het intens kruidige Prada Infusion d'Oeillet is een uitgesproken moderne geur die handig speelt met een grote verscheidenheid aan aroma's en schijnbaar tegenstrijdige nuances combineert tot een harmonieus, onweerstaanbaar geheel. De eenvoudige, elegante fles verraadt echter niets van deze explosie van aroma's. De elegante fles heeft een klassiek design: Kristalhelder glas in een eenvoudige vierkante vorm met zeer discrete, onopgesmukte details. Het etiket op de voorkant is ontworpen in edel zilver en de dop in een delicaat pastelviolet. De kostbare vloeistof in de fijne fles glinstert ook in een delicaat violet.

Achter het verrassende, opwindende Prada Infusion d'Oeillet gaat het traditionele Italiaanse huis Prada schuil. Het merk werd in 1913 opgericht als een exclusief bedrijf voor lederwaren en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de bekendste modehuizen ter wereld. Het recept voor succes? De vakkundige combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne ontwerpen. Hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking zijn zeer belangrijk voor het modelabel. Het is niet voor niets dat Prada in 1919, slechts zes jaar na de oprichting van het bedrijf, werd benoemd tot officiële hofleverancier van de Italiaanse koninklijke familie. Vandaag de dag worden de creaties van het luxehuis niet alleen aan koninklijke hoven gedragen, maar ook op rode lopers over de hele wereld.

De sensuele, kruidige samenstelling van Prada Infusion d'Oeillet is het geesteskind van een van de beroemdste en succesvolste neuzen ter wereld: Daniela Andrier. Geboren in Duitsland, opgegroeid in Heidelberg en slechts via omwegen en gelukkige toevalligheden bij de parfumerie terechtgekomen, kwam zij als jonge vrouw naar Parijs om filosofie te studeren aan de Sorbonne. Een stage bij Chanel veranderde haar levensplannen abrupt. Meester-parfumeur Jacques Polge herkende haar grote talent en overtuigde Andrier om zich in te schrijven aan de gerenommeerde parfumschool van Roure. Kort na haar opleiding kreeg ze een baan aangeboden bij Givaudan, waar ze tot op de dag van vandaag werkt en geuren heeft gecreëerd voor vele grote namen. Maar Andrier werkt eigenlijk bijzonder vaak met Prada. Tot op heden heeft ze meer dan 50 parfums ontwikkeld voor het Italiaanse modehuis.

Basisnoten:
Australisch sandelhout
Honduranische styrax
Indonesisch patchoeli
Mandarijn
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2015
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-35%1