Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De kracht van koolstof: De kruidige houtachtige mannengeur is onderdeel van de Prada Luna Rossa collectie, die de interactie tussen mens en natuur weerspiegelt.

Prada Luna Rossa Carbon is net zo krachtig mannelijk als zijn voorgangers en bestaat uit Italiaanse bergamotschil, peper, lavendel, patchouli en ambroxan.

Prada Luna Rossa Carbon kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De elegante mannengeur van Prada Luna Rossa Carbon

Whoever is op zoek naar een kruidige en frisse mannengeur zou eens een kijkje moeten nemen bij Prada Luna Rossa Carbon. Deze nieuwe creatie van Prada is een minerale noot en straalt moderniteit en elegantie uit. Het is een krachtige geur met een hoge intensiteit.

Metallische componenten verenigen zich erin met lavender, bergamot, patchouli hout, groene citrusextracten en amber amber van Abroxan. De topnoot bevat bergamot en peper, die een frisse, sprankelende en verkwikkende noot geven. De hartnoot opent florale en minerale smaken . Lavendel, houtskool, aardachtige, metalen en aquatische sporen zijn zichtbaar. De basisnoot rondt de mannengeur af met Patchuli en Amber van Abroxan.

Het Eau de Parfüm krijgt een taart en pittige noot. Het resultaat is een veelzijdig, fris, mannelijk en fantasierijk parfum. De aquatische, metallic en aardachtige noten van Prada Luna Rossa Carbon worden ook weerspiegeld in het ontwerp van de fles, die een stijlvolle en moderne indruk achterlaat. Datzelfde geldt ook voor Luna Rossa Carson zelf.

De geur harmoniseert uitstekend met luxe vrijetijds- en bedrijfskleding. De creatie van Daniela Andrier is sinds 2017 beschikbaar in zowel het eau de parfum als het eau de toilette. De praktische spuitkop maakt een nauwkeurige en goed gedimensioneerde toepassing mogelijk. Vertrouwt u op de excentrieke mannengeur Prada Luna Rossa Carbon, die elegantie en moderniteit uitstraalt.

Kopnoten:
Italiaanse bergamotschil
Lavendel
Hartnoten:
minerale geuren
Basisnoten:
ambroxan
Patchoeli
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-21%1