Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Prada Infusion de Vetiver

uitverkocht producten +

De geur +

Prada Infusion de Vetiver: Ontvoering in een licht bo

Een grijze dag, de wind blaast de motregen in je gezicht en de vermoeiende dag op het werk zit nog in je botten. Een paar sprenkeltjes van Prada Infusion de Vetiver zijn genoeg om de zintuigen mee te voeren op een wandeling op blote voeten door een schaars loofbos. Haïtiaanse vetiver overspoelt de open plekken met groen. Cassumunar gember laat de lucht zoemen en tintelt de huid, terwijl Tunesische neroli een aangename koelte achterlaat. De Turkse rozen langs de kant van de weg vormen het donkere contrast met het lichtspel, dat wordt verstrikt door citrusachtig-scherpe bergamot uit Italië. Infusion de Vetiver is een fris-groen uniseks parfum dat het grijze alledaagse leven opfleurt en een aantrekkelijke vrijetijdsgezel is. De geur is matig lang en lang, zoals het een fris parfum betaamt.

De flacon van Prada Infusion de Vetiver is een van de klassieke Prada flacons: een eenvoudig, rechthoekig en doorzichtig glazen lichaam dat wordt afgesloten door een cilindrische beschermkap. De kunst zit in de details. Op de voorkant is het logo van het label op een plaatje in het glas verwerkt. Het logo zelf is in reliëf op de zilveren plaquette gestempeld. Het glas onthult de lichtgroene, heldere vloeistof. De beschermkap is versierd in licht- tot olijfgroen reliëf.

Daniela Andrier, afkomstig uit Heidelberg, studeerde eerst filosofie aan de Sorbonne in Parijs tot zij haar eerste stappen zette als parfumeur. Zij begon een stage bij Chanel, volgde een parfumschool en werkt sindsdien voor Givaudan. Andrier haalt haar inspiratie uit herinneringen. Haar doel is om met haar parfums het verleden op te roepen. Daniela Andrier is beroemd en geliefd om haar werk voor Gucci, Armani Privé, Bvlgari en Prada. Prada Infusion de Vetiver is een van de vijf Infusion parfums die Andrier creëerde voor Prada in 2025. De andere geuren heten Infusion d'Amande, d'Iris, d'Oeillet en d'Iris Cèdre.

Het modehuis lanceerde alleen een eigen campagne voor de voorganger van de Prada Infusion de Vetiver uit 2010. Een reclamecampagne lijkt onnodig voor de nieuwe versie. De kwaliteit van de geuren en de mode spreken voor zich. Sterren waarderen het modehuis om zijn exquise creaties, waaronder supermodel Kendall Jenner, die een exorbitant tweedelig van Prada droeg naar het Met Gala 2022. De nieuwste Spiderman Tom Holland staat ook model voor het label. Andere wereldberoemde gezichten kunnen worden gespot op de Instagram-feed van het luxemerk: Jake Gyllenhaal, Andie MacDowell, Rami Malek en Oscar Isaac kleden zich graag in Prada.

Basisnoten:
Haïtiaanse vetiver
Gember
Tunesische neroli
Italiaanse bergamot
Turkse roos
Parfumeur:
Daniela Andrier
Jaar van uitgave:
2015
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten