Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-24%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Rose de Mai

De geur +

Perris Monte Carlo Rose de Mai - een lichtgevende rozengeu

Perris Monte Carlo Rose de Mai belichaamt de roos in een natuurlijke, vrolijke en frisse vorm. In het 2019 eau de parfum voor mannen en vrouwen staat de Rose de Mai of centifolia roos in een bed van rozen, want het parfum bevat ook groene en frisse geurnoten. Immortelle en roosgeranium benadrukken het elegante, bloemige karakter van het parfum en verrijken het met poederachtige, groene en kruidige elementen. Musk geeft het parfum een subtiele romigheid en diepte die de heldere geur zeer aantrekkelijk maakt. Perris Monte Carlo Rose de Mai is een heerlijk parfum met een gematigde sillage en langdurige kracht die vele uren verfraait met eenvoudige elegantie en een vriendelijk karakter.

Perris Monte Carlo Rose de Mai maakt deel uit van de "Les Parfums de Grasse" collectie en wordt geleverd in een witte flacon versierd met gouden ornamenten. Het logo van Paris Monte Carlo, de vier ineengestrengelde bogen, siert het onderste gedeelte als een groot, enkel symbool. Dit patroon wordt herhaald op de achtergrond, waardoor het een bijna Moorse indruk maakt. De naam van het parfum staat in delicate, uiterst elegante letters op het gouden plaatje. De glanzend gouden dop is versierd met een uitgestanst logo. De algehele indruk is er een van exquise elegantie en verfijnde luxe.

Jean-Claude Ellena is zonder twijfel een van de beroemdste parfumeurs ter wereld. Hij werd geboren in Grasse in een familie van parfumeurs. Van jongs af aan werkte hij op het land en oogstte hij de verschillende planten waaruit de kostbare geuroliën werden gemaakt. Een van zijn herinneringen is het oogsten van de Rose de Mai, de meest geteelde roos in Grasse. Hij oogstte deze samen met zijn grootmoeder op een vroege zomerdag die een frisse bries vanuit de Alpen naar Grasse bracht. Perris Monte Carlo Rose de Mai, die hij creëerde, omarmt dezelfde frisheid en nabijheid van de roos tot de natuur en haar omgeving.

De promotiefoto voor Perris Monte Carlo Rose de Mai toont de fles tegen een delicate donkerroze achtergrond. Rozen strekken zich uit in het beeld, nestelen zich tegen de fles, lijken fragiel en toch sterk. Hun bloesems zijn open, maar ook gedeeltelijk gesloten, de groene bladeren glanzen in het licht. De combinatie van de geur van de bloemen met het groen van de bladeren maakt dit parfum tot een buitengewone geur.

Basisnoten:
roosabsolue
immortelle
roosgeranium
muskus
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten