Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-12%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria

uitverkocht producten +

De geur +

De exclusieve Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria is een liefdevol eerbetoon aan de schoonheid van Calabrië.

Met het frisse, elegante Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria viert het parfumhuis Perris Monte Carlo het ongerepte ruige landschap van Calabrië en het unieke aroma van bergamot. De bergamotessence, die aromatisch het midden houdt tussen de geur van een citroen en een bittere sinaasappel, wordt geëxtraheerd met behulp van het uitgebreide bergamotsponsproces en getransformeerd tot dit onweerstaanbare parfum in het eigen geurlaboratorium.

De citrus-houtachtige geur voor vrouwen en mannen opent direct met een intense noot van bergamot, vergezeld door Paraguayaanse petitgrain en het pittige van Szechuanpeper en roze peper. In de hartnoot onthult de Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria een ware zee van bloemen. Italiaans oranjebloesemwater versmelt met Marokkaanse neroli en de kostbare absolues van oranjebloesem en jasmijn om een verleidelijke bloemenmelange te creëren. De basisnoten met nobele iris en sandelhoutakkoorden en verleidelijke musk en vetiver uit Haïti ronden de geur harmonieus af en geven deze een subtiele elegantie en sensualiteit.

De exclusieve Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria maakt niet alleen olfactorisch indruk, maar ook visueel. De elegante flacon schittert met zijn eenvoudige, klassieke vorm en delicate witte en gouden design in een tijdloos elegante look. De slanke, hoekige flacon is gemaakt van kristalhelder glas, waarvan de voorkant helemaal is versierd met het logo van het parfumhuis. Op het eerste gezicht lijken deze witte logo's een soort ruitpatroon dat de flacon siert. Op deze achtergrond bevindt zich het gouden etiket met witte letters en een iets groter logo in edel, glanzend goud. De dop, ook goudkleurig, met een fijn reliëfontwerp maakt de luchtige maar elegante uitstraling van de flacon compleet.

De frisse, elegante Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria is afkomstig van het exclusieve parfumhuis van de Italiaanse ondernemersfamilie Perris. Het kan al terugkijken op een decennialange carrière in de parfumerie- en cosmetica-industrie en is een van de absolute experts in de productie en distributie van luxe cosmetica.

Perris Monte Carlo is het passieproject van Gian Luca Perris. De jonge ondernemer richtte het label in 2011 op om zijn eigen geurlijn te creëren voor zeer veeleisende klanten. Als creatief hoofd van het merk zijn Perris en zijn parfumeurs altijd op zoek naar de meest waardevolle ingrediënten en de fijnste grondstoffen, die ze vervolgens omzetten in buitengewone en onweerstaanbare composities in het eigen geurlaboratorium.

Voor het verbluffende Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria heeft Gian Luca Perris de bekroonde neus Luca Maffei aan boord gehaald. De Italiaan is een van de meest gewilde parfumeurs ter wereld en heeft al verschillende iconische geuren ontworpen voor Perris Monte Carlo onder de creatieve supervisie van Gian Luca Perris. Maar ook andere grote namen - zoals Houbigant, Trussardi en Replay - hebben vertrouwd op het onvergelijkbare talent en de deskundige expertise van de parfumeur.

Als kind al ontwikkelde Maffei een passie voor fijne geuren en toonde hij al snel zijn buitengewone flair voor een grote verscheidenheid aan aroma's en hun harmonieuze samenspel. En vandaag de dag benadert hij elke geur met dezelfde passie die hij toen had en ontwikkelt hij een klein meesterwerk met elke nieuwe creatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Maffei al twee keer is bekroond met de gerenommeerde "Art and Olfaction Award", die jaarlijks wordt uitgereikt in Los Angeles.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
Paraguayaans petitgrain
Szechuanpeper
Roze Peper
Hartnoten:
Italiaans oranjebloesemwater
Marokkaanse neroli
sinaasappelbloesem-absolue
jasmijn-absolue
Basisnoten:
Iris
Sandelhout
Haïtiaanse vetiver
muskus
Parfumeur:
Luca Maffei, Gian Luca Perris
Jaar van uitgave:
2018
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten