Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Rose de Taif

De geur +

Perris Monte Carlo Rose de Taif - Een sensueel eerbetoon aan de koningin van de bloeme

Met de sensuele Perris Monte Carlo Rose de Taif heeft het parfumhuis Perris Monte Carlo een onweerstaanbaar monument voor de prachtige roos uit Taif gecreëerd. De exclusieve bloem, die wordt gekweekt in Taif in Saoedi-Arabië, verrukt met haar betoverende roze bloesem en verleidelijke, zoete geur.

In Perris Monte Carlo Rose de Taif wordt het honingzoete aroma van de Taif-roos gecombineerd met delicate citrusnoten en romantische bloemenakkoorden. Een verfrissende topnoot van citroen, nootmuskaat en roosgeranium opent de geur. In de hartnoot ontvouwt de Taif-roos haar onmiskenbare aroma, dat langzaam vervaagt in de sensuele basis van muskus en Damastroos.

De verleidelijke uniseks geur doet denken aan een wandeling door een weelderige rozentuin. Het exquise parfum pikt de delicate nuances op die zich ontvouwen bij het eerste licht van de dag, maar ook de zware sensualiteit van de middag en de romantische stemming van een zwoele zomernacht.

Perris Monte Carlo Rose de Taif maakt niet alleen indruk met zijn bloemige en kruidige samenstelling, maar ook met zijn elegante flacon. De exclusieve fles combineert een klassieke, bijna onopvallende vorm met een weelderig, gouden ontwerp. De exclusieve fles is gemaakt van hoogwaardig zwart glas met een ondoorzichtige uitstraling. De voorkant is helemaal versierd met het gouden logo van het parfumhuis, dat is aangebracht in een soort ruitpatroon. Het logo is ook uitvergroot aan de onderkant van de vierkante flacon. De naam van het parfum - in gouden letters op een zwarte achtergrond - wordt ook omringd door een gouden kader. Een gouden dop maakt de luxe uitstraling compleet.

Achter de betoverende Perris Monte Carlo Rose de Taif gaat het parfumhuis van de Italiaanse familie Perris schuil. De familie is al lange tijd actief in de parfumerie- en cosmetica-industrie en is een van de toonaangevende experts op het gebied van luxe geuren en cosmetica. Michele Perris verwierf grote bekendheid toen hij het traditionele Franse huis Houbigant overnam, en met Perris Monte Carlo vervulde de familie een langgekoesterde droom. Het label werd in 2011 opgericht door Gian Luca Perris en biedt exclusieve, luxueuze en unieke geuren waarin alleen de meest exquise ingrediënten en de beste grondstoffen worden gebruikt. De creatieve geesten van het merk zijn voortdurend op zoek naar kostbare ingrediënten en uitzonderlijke smaken die kunnen worden gebruikt om verfijnde, elegante geuren te creëren voor een moderne en veeleisende klantenkring.

De onweerstaanbare samenstelling van Perris Monte Carlo Rose de Taif is het werk van een van de belangrijkste jonge parfumeurs van Italië: Luca Maffei. De neus ontwikkelde als kind al een bijzondere passie voor fijne geuren en exclusieve smaken en maakte uiteindelijk van zijn passie en grote talent zijn beroep. Maffei heeft in zijn jonge carrière al met veel grote merken gewerkt, waaronder Acca Kappa, Houbigant, Trussardi, Salvatore Ferragamo en Replay. In 2015 en 2016 won hij met zijn creaties de prestigieuze "Art and Olfaction Awards" in Los Angeles.

Kopnoten:
Citroen
Muskaat
roosgeranium
Hartnoten:
Taif-roos
Basisnoten:
Damask Rose Absolue
muskus
Parfumeur:
Luca Maffei
Jaar van uitgave:
2013
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten