Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-26%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Gold Collection

De geur +

Perris Monte Carlo Gold Collection - kostbare geuren tussen traditie en moderniteit

De Perris Monte Carlo Gold Collection uit 2012 bevat prachtige geuren die een gouden brug slaan tussen het Oosten en het Westen. Elke individuele geur richt zich op een traditionele geur. De uitwerking van de complexe geuren is modern. Alle parfums hebben een oriëntaalse noot, een grote sillage en een lange houdbaarheid. Ze spreken zowel vrouwen als mannen aan.

Musk Extrême brengt de poederig-zachte en dierlijke noten van musk naar voren. Veel bloemen en frisse en kruidige noten zetten accenten. Ambre Gris is iets pittiger en heeft meer oriëntaalse noten; ook hier zijn de poederigheid en zoetheid uitgesproken. Voor liefhebbers van patchoeli is Essence de Patchouli een sterke geur met veel roos, perfect in balans tussen zwaarte en lichtheid, tussen krachtig en vluchtig. Bois d'Oud verspreidt een volle sensualiteit. Kruiden, vanille, bloemen en musk versterken de oriëntaalse noten en temmen de wilde kant van oud.

De flacons van Perris Monte Carlo Gold Collection lijken gemaakt van puur goud. Zowel de glazen flacons als de verpakking zijn bedekt met een goudkleurige lak. De dop is ook goudkleurig. Op het zwarte etiket staat de naam van de geur in gouden letters. Kostbaar en edel - dat zijn de flacons en de geuren van de collectie.

Gian Luca Perris komt uit een familie die luxe cosmetica en parfums verkoopt. Zo leerde hij zijn liefde voor geuren kennen. Na een studie bedrijfskunde besloot hij zijn eigen weg te gaan en richtte in 2011 Perris Monte Carlo op. Een jaar later werd de Perris Monte Carlo Gold Collection geboren. Perris vond de inspiratie voor de collectie op zijn vele reizen naar het Midden-Oosten, waar hij het werk van veel lokale parfumeurs bestudeerde. Het resultaat zijn geuren van uitzonderlijke kwaliteit en onafhankelijk karakter.

Elke geur van de Perris Monte Carlo Gold Collection wordt vertegenwoordigd door een karakteristieke foto. De fles Bois d'Oud ligt op zandbruine aarde met een gouden spoor eroverheen. Dit symboliseert de kostbaarheid van het adelaarshout, dat uit de woestijn komt en waardevoller is dan goud. Essence de Patchouli heeft een afbeelding van de fles op droge, gebroken aarde, ook bedekt met goud, verwijzend naar de aardse geuren van de stof. Ambre Gris maakt zachte rimpelingen in het water en weerspiegelt daarmee het zachte karakter van de geur. Het beeld van Musk Extrême is niet zo gemakkelijk te interpreteren, goud overheerst, het lijkt op vuur, maar tegelijkertijd ook op water en laat zo de uitersten van de geur zien.

Jaar van uitgave:
2012
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten