Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante

De geur +

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante - Citroen, zomer, lichtheid

Een onmiskenbare citroengeur Perris Monte Carlo Cedro di Diamante weet als geen andere geur een gevoel van zomer en lichtheid te creëren. Het eau de parfum werd gecreëerd in 2018 en omhult de neus vanaf het begin met de fantastische geur van een speciale citroensoort: de citroencitroen (citrus medica), die alleen groeit op een klein deel van de kust van Calabrië. Zijn heerlijk zachte, sappige geur is uniek.

Het wordt in het parfum aangevuld door citroen, limoen en verbena CO2. Deze topnoot is helder en vrolijk. Het loopt over in de hartnoot, die een subliminale scherpte, frisheid en kruidigheid levert met gember, kardemom, Szechuan peper en roze peper CO2. Aan het einde wordt de geur heel zacht, gekenmerkt door muskus en iris. Eikenmos voegt groene noten toe aan de geur. Perris Monte Carlo Cedro di Diamante is een heerlijke zomergeur, helder en fris, maar toch warm en heerlijk, die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden.

Het transparante glas spreekt van de lichtheid die Perris Monte Carlo Cedro di Diamante bezit. Het zware, dikke glas getuigt van de kwaliteit van de geur, die op meesterlijke wijze een natuurlijke en sappige citroengeur vertaalt. De vloeistof zelf heeft een delicate lichtgroene, gelige kleur die perfect het frisse, citrusachtige karakter van de geur symboliseert. Op de voorkant staat de gouden badge van het Huis Paris Monte Carlo, waarop de naam van het parfum en het merk in witte, delicate letters zijn geschreven. De gouden dop heeft een cilindrische vorm en is versierd met het merklogo, vier in elkaar verstrengelde P's.

Luca Maffei heeft veel geuren gecreëerd voor Perris Monte Carlo, waaronder Cedro di Diamante. Hij werkt graag met geuressences die hem raken. Als Italiaan weet hij hoe een goede citroengeur moet ruiken. Misschien koos hij daarom voor de kostbare essence van citroen, in het Engels ook wel "diamante citron" genoemd, wat de naam van het parfum verklaart. De geur heeft een sterk karakter en wordt toch gekenmerkt door een grote zachtheid, waardoor hij onvergelijkbaar is. Naast geuren voor Perris Monte Carlo werkte Luca Maffei ook aan veel geuren voor Houbigant, waaronder Mon Boudoir en Cologne Intense.

De promotiefoto voor Perris Monte Carlo Cedro di Diamante toont de fles tegen een groene en gele achtergrond. Boven de fles ligt een groene citroen met ernaast gesuikerde citroenschil. Het beeld creëert een frisse, sappige en appetijtelijke sfeer, net als de geur.

Kopnoten:
Italiaanse sukade
Citroen
Limoen
Verbena CO2
Hartnoten:
roze peper-CO2
Gember
Kardemom
Szechuanpeper
Basisnoten:
Iris
Eikenmos
muskus
Parfumeur:
Luca Maffei
Jaar van uitgave:
2018
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten