Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-30%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Lavande Romaine

uitverkocht producten +

De geur +

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Een eerbetoon aan een landscha

Perris Monte Carlo Lavande Romaine neemt je mee naar de Provence met zijn schijnbaar eindeloze lavendelvelden, blootgesteld aan een sterke wind op een kale bodem. Het Eau de Parfum uit 2020 is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De topnoot is echte lavendel, de hartnoot blauwe Atlas ceder en zwarte bessenknop, en de basisnoot witte muskus. Het resultaat is een delicate, natuurlijke lavendelgeur die door de zwarte bes een groene en fruitige noot krijgt. Ceder geeft houtachtige noten, terwijl muskus zorgt voor het zachtste poeder. Perris Monte Carlo Lavande Romaine is een uiterst elegante en ongewone lavendelgeur die elke dag verfraait met een gemiddelde sillage en duurzaamheid.

De uitstekende vloeistof van Perris Monte Carlo Lavande Romaine wordt bewaard in een edele witte glazen flacon. De hoge flacon drukt klassieke elegantie uit met zijn slanke silhouet. Het gouden patroon onderstreept ook de claim van dit parfum om zijn omgeving te verrukken met uitzonderlijke kunstzinnigheid. Zowel het ontwerp van de flacon als het parfum zelf belichamen een hoge standaard van kwaliteit en creativiteit.

Perris Monte Carlo Lavande Romaine is het geesteskind van Jean-Claude Ellena, die miljoenen heeft verrukt met geuren als Un Jardin Sur Le Nil van Hermès en Dia Woman van Amouage. Zijn creaties, altijd elegant en verfijnd, behoren tot de beste geuren op de markt. In Perris Monte Carlo Lavande Romaine implementeert hij zijn geheel eigen idee van lavendel. Het laat de lavendel van een nogal ruwe kant zien in een droog, vaak winderig landschap. Maar de geur gaat ook over de geschiedenis van lavendel, die met de Romeinen naar Frankrijk kwam. De Romeinen gebruikten het als wasmiddel. Deze pure geurnoot vinden we ook terug in deze tijdloze interpretatie van lavendel.

Op de promotiefoto van Perris Monte Carlo Lavande Romaine zweeft de fles in het midden van de foto. De achtergrond is fijn paars gekleurd en doet denken aan het licht kort na zonsondergang. Ook de fles weerspiegelt deze schemering. Het is omgeven door afzonderlijke stengels lavendel, die links scherp en rechts onscherp en donker zijn weergegeven. Zo toont de afbeelding de twee kanten van deze geur, die tegelijkertijd puur en ruw is, die de heldere, frisse lavendelnoot heeft, maar ook donkere, fruitige, kruidige en houtachtige geuren.

Kopnoten:
echte lavendel
Hartnoten:
blauwe atlasceder
zwarte besknop
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten