Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron

De geur +

De exclusieve Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron - Een ode aan tederheid, zachtheid en lichtheid.

Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron is teder, zacht en absoluut zorgeloos. De frisse, bloemig-groene geur voor mannen en vrouwen viert het unieke, honingzoete aroma van mimosa en neemt de drager mee op reis naar de ruige landschappen van Zuid-Frankrijk. Hier, in het ongerepte Tanneron-massief, vind je het grootste mimosabos van Europa, het Forêt de mimosas. Wilde mimosa's, heide, kastanje en pijnbomen nestelen zich dicht tegen elkaar aan op steile berghellingen. Ze verwelkomen wandelaars en trekkers met een onweerstaanbare geur.

Dit unieke landschap diende als inspiratie voor de betoverende Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron, die zelfs de meest veeleisende neuzen in verrukking brengt met zijn verfijnde samenstelling en subtiele elegantie. Meteen vanaf het begin presenteert deze nobele geur het verleidelijke aroma van Provençaalse mimosa. Het poederzachte, warme aura omhult het lichaam als een liefdevolle omhelzing. In de hartnoot ontvouwen zich de romantische bloemennuances van meidoorn en roos, die uiteindelijk samensmelten in een sensuele basis van witte muskus.

De verfijnde Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron is een moderne, elegante geur vol zorgeloze lichtheid en ongebreidelde levensvreugde. Dit wordt ook weerspiegeld in het exclusieve ontwerp van de flacon. De vorm van de flacon is klassiek en absoluut typerend voor Perris Monte Carlo. De slanke flacon met zijn hoekige uiterlijk wordt ook gebruikt voor de andere creaties van het label. Qua design heeft het parfumhuis gekozen voor een combinatie van stralend wit en elegant, glanzend goud, wat perfect past bij de heldere, vrolijke noten van de lichte, lenteachtige geur. De hoogwaardige uitstraling wordt gecompleteerd door de ronde, glanzend gouden dop met reliëflook.

Achter de zorgeloze, verleidelijke geur van Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron zit de Italiaanse ondernemersfamilie Perris, die met de Perris Group al tientallen jaren zeer succesvol is in de wereld van luxe cosmetica. Tot de bekendste merken van de groep behoren het traditionele Franse huis Houbigant en Alyssa Ashley Fragrances.

Met Perris Monte Carlo heeft de jonge parfumexpert Gian Luca Perris een van zijn grootste dromen waargemaakt: Zijn eigen parfumlijn, met alleen de meest exclusieve ingrediënten en kostbare grondstoffen om onvergetelijke creaties te creëren die zelfs de meest veeleisende parfumliefhebbers zullen verrukken.

Gian Luca Perris hecht niet alleen veel waarde aan ingrediënten van de hoogste kwaliteit, maar ook aan zijn parfumeurs. Als creatief directeur werkt hij alleen met de meest getalenteerde en ervaren neuzen in de industrie. Voor het luchtige en tedere Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron wist hij meesterparfumeur Jean-Claude Ellena te strikken.

Ellena komt uit Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld, waar hij op jonge leeftijd een grote passie ontwikkelde voor exquise smaken en fijne geuren. Later besloot hij van zijn roeping zijn beroep te maken en ging hij in de leer bij Givaudan, waar hij al snel naam maakte met zijn verfijnde composities. Een bijzonder hoogtepunt in zijn carrière was zijn tijd als huisparfumeur voor het Franse luxelabel Hermès, waar hij van 2004 tot 2015 werkte. Vandaag de dag is de zesvoudig "FiFi Award" winnaar het creatieve brein achter het merk Le Couvent Parfums.

Kopnoten:
Provençaals-kruitje-roer-mij-niet-absolue
Hartnoten:
meidoorn
Roos
Basisnoten:
witte muskus
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten