Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be

De geur +

Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be - een exotische droo

Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be verspreidt een zoete, bloemige geur die doet denken aan tropische bloemen. Een speciale variëteit van ylang-ylang verleidt met haar intense geur. Jasmijn en roos onderstrepen het exotische karakter van de tropische bloem, die met zijn dierlijke noten ook een diepe sensualiteit belichaamt. Citroen, munt en kardemom stralen aan het begin van de geur en flitsen ook herhaaldelijk als een zonnestraal door de donkere bloemengeur. Naar het einde toe verleiden warme vanille, muskus en amber de houtachtige noten tot een grote diepte en laten de geur zachtjes vervagen. Het parfum werd gecreëerd in 2014 en spreekt vooral vrouwen aan, maar sommige mannen zullen er waarschijnlijk ook van genieten. De bovengemiddelde houdbaarheid verspreidt de hele dag door een aantrekkelijk, omhullend aura.

Eau de Parfum en Extrait de Parfum van Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be verschillen duidelijk in het ontwerp van de flacons. Het Eau de Parfum zit in een zwarte flacon die er zeer opvallend uitziet met een gouden patroon. Het patroon doet denken aan oosters of Moors design, aan artistieke mozaïeken. De prachtig versierde dop glanst goud en draagt het logo zowel op de rand als op de bovenkant. Dezelfde dop siert de flacon van het Extrait de Parfum, die gemaakt is van transparant glas en de goudgele vloeistof onthult. De hoge concentratie van de geur wordt zichtbaar door de intense kleur.

Jacques Flori is een van de bekendste parfumeurs en heeft samengewerkt met een groot aantal grote en kleine parfumhuizen. Tot zijn bekendste werken behoren Opus IV van Amouage en veel parfums uit de Shooting Stars Collection van Xerjoff. In Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be zet hij Ylang-Ylang in een speciaal licht. De bloem, die het hele jaar door bloeit, staat symbool voor exotisme en dankzij haar dierlijke geuren ook voor erotiek.

De reclamecampagne voor Perris Monte Carlo Ylang Ylang Nosy Be toont de fles omringd door gele zijde. Het roept het geel van de ylang-ylangbloesem op, maar natuurlijk ook het fantastische gevoel van zijde op de huid. Het vrij eenvoudige beeld combineert dus perfect de facetten van het parfum. Want het parfum toont de geur van ylang-ylang op een zijdezacht bed dat de zintuigen zachtjes wegblaast.

Kopnoten:
Citroen
Munt
Kardemom
Hartnoten:
Ylang Ylang
Roos
jasmijn-sambac
Basisnoten:
Amber
houtige geuren
vanille
muskus
Parfumeur:
Jacques Flori
Jaar van uitgave:
2014
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten